Holky v šatech #11

13. října
7.0 /10

košík

Zhlédnuto: 29 236x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 29 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , tělo , krása , nohy , podpatky , amatérka , šaty , modelka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
No některý jsou tam fakt jak z továrny na PVC a pár jich tam má šaty jak ze strip baru, ale i tak nerozumím tomu nízkému hodnocení. Je tam kopa hezkých ženských a většina tady by se udělala už jen kdyby se o ně některá z nich otřela zadkem. Bych byl zvědavý na galerku těch hvězd, co mají zdejší borci doma.
Mluvis mi z duse, napadlo me to samy. Galerky kde je na kazdy fotce roztazena kunda nebo anal dostavaji 9/10 a tady takova slabota. Pritom vesmes pekny holky. A vymastenci ktery nadavji na umely kozy jsou uplne mimo, kdyby si mel krivej rypak tak si ho taky nechas predelat. Nevim proc by si holka bez koz nemohla nechat udelat umelaky. Radeji se podivam na pekny umelaky nez na holku co ma kozy po fotroj.
Tvl, ja se na ty gumovy xichty a umely kozy nemuzu koukat... A spis bych si tipnul, ze to jsou americanky... A 94 je myslim ta slapka, jak predvadi svy parky, nekde tu s ni byla galerka.
Ten popisek je špatně,správně by tam mělo být: ''Kurvy z bývalého východního bloku'' (Ale nechal bych si od Holek v šatech vylízat anál a nahodit francouzské brýle... )
Holky v šatech…stovka je IQ test? 😄 Rejsek : 91 se taky tváří, že na to jenom čeká…ale tydle fotky sou hlavně vo přetvářce, žejo, to neznamená vůbec nic…
Podle mě celkem zbytečná galerka - pro sociální lidi ne vzácný obrázek z klubů nebo (rádoby) luxusnějších barů, ev. firemních akcí a pro asociálnější lidi běžné obrázky ze sociálních sítí...
ta splečná na č.3 😄 to je děs
Číslo 2 je přesně co hledám. Stříbrný Golf s panoramatickou střechou.
Pak se divěj že je někdo zatáhne do křoví a pěkně je vyšoustá.
Jsou to určitě všechno holky?
  • Otak
  • 13.10.2018 22:47
Moc hezky se na to kouká.