Holky v šatech #16

28. srpna
4.3 /10

košík

Zhlédnuto: 23 602x Hodnocení: 4.3/10 Komentářů: 32 Kategorie: galerie

Značky: sexy , selfie , krása , párty , nohy , podpatky , self-shot , amatérka , šaty , oslava , modelka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vetsina minimalne kilo pastiky na ksichte.
mne ty kurvy uz pripadaji vsechny stejny, maji jenom jiny saty a bartvu vlasu, ale oblicej vzdycky stejne odporne zmalovanej, ani kdybych se snazil tak se mi z tohodle ptak nepostavi, asi si koupim nahubek na penis
takovou hromadu hnusných kurev už jsem dlouho neviděl, maximálně 10 pěkných holek, proč se ty piče tak malují? vypadají jak umělé figuríny
To sebevědomí, strašně rády se ty čubky ukazujou.. ale opovaž se dotknout. Přece nejsem žádná kurva!! 😁
To zalezi... jak rekl Trump - when you're a star, they let you do it...
Katalog zlatokopek. Jak kterákoliv čubka dostane krámy, už moc dobře ví, že nejsnadnější cesta k penězům a zajištění v životě je nabídkou vlastního těla jakoukoliv formou. Později ovšem ty, které tělesné krásy nepobraly a jsou tak znevýhodněny, musí volit jinou formu cesty k financím. Ochotou roztáhnout nohy i za málo, udělat ze sebe starostlivou a oddanou partnerku, zkusit se realizovat v práci atd.
21 top
Ani šaty to kurevství nezamaskují
Ony často ani nic maskovat nechtějí, pokud je na obzoru vhodný sponzor, je na místě demonstrace ochoty k lecčemu.
Některou by člověk oprcal na hned...no a některou ani náhodou.
Problém je, pánové, že většina těch, obzvlášť ty s vyšpulenými rty, nejsou vůbec na prcačku. Buďto leží jako prkno, anebo se to vymlouvá na "nemám zrovna náladu". Ale ukazovat kozy a prdele, to jim nevadí.
Záleží na finanční či hmotné motivaci. I zde platí, kdo maže, ten jede, klidně i do análu a pak do huby na polykačku, ještě mu čubka sehraje nadrženou divokou děvku. Ovšem to už vyžaduje trochu talentu. Když je to ale blbá tupá kráva, co dokáže jen cokoliv špulit, nemůže očekávat kdovíjaký příjem za demonstraci prkna.
ani jedna nema poradne kozy 😞
dej si repete