Honimíři

24. března
Honící homosexuálové na rušné ulici v San Francisku..
2.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 40 877x Hodnocení: 2.6/10 Komentářů: 71 Kategorie: porno

Značky: usa , ulice , masturbace , výstřik , diváci , honimír , úchylka , buzny

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
jj, teď si budem více vážit galerií o ženách.
urezat a narcat jim je do drzky hovada
uz to mam, ten frajen ne te vozovce co se tam vyvaluje je nase sladka pusinka Patricek18 co si domlouva napadniky.. jen je krapet labilni a tady dela ze tomu tak neni, on se za sebe kraped stydi..! je nevyrovnany!
Se pobliju....ke zdi šulinama ode mě a kosil bych to hlava nehlava 😞
magy357 nasral... Ještě se tu rozbreč ty kurvo kolaborantská. Vlastizradu bych trestal. Obhajovat barany a buzny? Rusáky by si vítal s vlaječkou zase a s jejich tanky, co? Tfuuj.
whisper71 napsal... Kdo dneska není bukvice, je skoro méněcenný. Budoucnost v naší pokrytecké společnosti patří těm honibrkům z videa. ---- Práva, privilegia a demokracie jsou tu dnes pro většinu menšin. Nemusíš být tudíž ani bukanýr. Stačí bohatě, když se zařadíš do nějaké menšiny, optimálně utlačované, a zářivá budoucnost tě nemine:-).
Uřezat a vyhodit. Odporný humus.
Patricek18 napsal... Vsadím se, že na videu ten ležící a ti onanující dokola jsou čoboli. Chcaní po sobě a honit mezi lidmi a otravoat ty slušné, jasný duůkaz. Nikdo mi to nemůže vyvrátit. Barany oprcali doma, vypili své povinné tři litry slivovice na ex, a šli onanovat do ulic a pak šulat korbačíky. Ti čoboli to je jako mor. Čím dál více u nás, ale už i San Francisco. ---------- jses smutny priklad ztracene existence, stejne jako ten, co tam honi a dalsi co mu asistuji. nemam nic proti tomu, kdo vyznava jake nabozenstvi nebo sexualni praktiky nebo jakou ma orientaci. ale to, co tam ty lidi na tom chodniku predvadi vcetne toho, co tady pises ty, je hodne pres caru (a to jsem sakra tolerantni) a oba do spolecnosti normalnich lidi nepatrite.
kurva však to nejede kurvagule
su to typicky sebci.takto sa prezentovat to hej.a vsetci ich uznavajme.