Honitba

08. prosince

Týpek si nechá pohonit a protáhnout své nadobíčko.

7.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 24 874x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 30 Kategorie: porno

Značky: kozy , nápad , bolest , sperma , uspokojení , honění , extrém , penis , orgasmus

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Důvodem, proč tento web padá, jsou slováci. Ano, pičo, slováci! Sice jich tu vidíme v komentech pravidelně jen málo, ale to málo je jen 0,024 promile ze všech, kteří sem chodí ve víře, že rychle zbohatnou sázením na ženský ping-pong, na zápasy v brynze a podobně...No a taky je lákají gumové kundy jako živé, protože kundu nikdy neviděli.
Ostatní neumí číst a psát. Jen prcat ovcu. A ani to jim nejde, protože jen 0,21 procent ovcí na slovensku je sexuálně uspokojených a tento výsledek nelze nepřiřknout baranům. Na jednoho návštěvníka z ČR v tuhle dobu připadá cca 10 000 loserů, kteří si myslí, že když se připojí načerno na wifinu z největší online salaše na šlovači, budou cool, ale jsou jenom poor.
Když brečíte že NDR nejede, poděkujte těm přílepkům, těm neonlajn primitivům, kteří nejsou schopni vytvořit si zábavu sami pro sebe, ale jsou jen odsouzeni k neustálému parazitování za cizí peníze, a, když už sem přijdou píšou jen drzé komenty plné plané zloby a ovčích hoven. Co taky čekat od elity, že?
...a gumovou píču si nekoupí, protože nemají těch 499 korun, které stojí - při jejich inflaci by to bylo cca 45 000 kilo slovenských šmekelů a to by do Růžovýho slona museli poslat vlak. A vlak nemaj. Tak asi tak k problémům hostingu webu NDR! 🙂
Jo, a jsem KRÁL. Král, píčy!
  • hnis
  • 09.12.2020 05:26
myslis, ze niekto tie tvoje trapne sračky čita ty ceske hovno?
Nikdo to nečte jen dislikuje 😆 a lajkuje si to on sám, účtů hromadu na to má 😉👍. Umíš si představit jak musel trpět když to tady nešlo? Ten byl s nervy v koncích a přemýšlel nad sebevraždou.
Vůbec mě to netrápilo kokote, svůj volný čas jsem trávil ve svém BMV X6 kokote, vozil jsem se po Praze a díval se na vás z hora, jak stojíte na zastávce a čekáte na autobus, socki pojebané. Jo, a jsem KRÁL. Král, píčy!
BMV X6. co to je, gumovky? 😡 a i když bys měl x6 to je nějaká výhra, jezdit pořád do servisu. Fešáku jseš fakt chodící mindrák.
BMV anebo BMW, vždyť to je úplně jedno kokote.
Naprosta pravda, vsechny IP ze Slovenska by mely byt automaticky banovany
Jo! Všechny IP z čobolska a hlavně tebe buzerante. Strašně tě nemám rád kokote, skurvysyne pojebanej.
Opet je videt kdo je tady kral a kdo jen chlapec s internetem.
No, minimalne jsi je cetl ty, slovaku, i kdyz me prekvapuje, ze to umis. A mimochodem, dekuji ze presne ukazujes to, o cem tady pisu, sluho.
BMV X6 kokote -to je verzia/výbava pre kokotov? To si si dal vyrobiť na zákazku?
zas Slovaci to co si ty postihnuty alebo mentalne retardovany ..kazdy koment od teba slovaci to slovaci hento ..sak ty si cisty debil..debilny clovek.. asi ta zneuzival foter alebo tak ze 😜😜😝

Zobrazit celou diskuzi