Hradec Králové vs. security

15. srpna

14.srpna 2017, Hradec Králové, ČR: Během včerejšího derby derby mezi Hradcem Králové a Pardubicemi došlo ke konfliktu domácích "Votroků" s ochrankou. Ta měla údajně od vedení příkaz, zabránit jakýmkoliv protestům proti vedení klubu. V čase 1:13 napadá člen ochranky jednoho z domácích fans a ten končí v nemocnici s otřesem mozku. 

2.4 /10

košík

Zhlédnuto: 18 179x Hodnocení: 2.4/10 Komentářů: 58 Kategorie: sport

Značky: fightclub , zranění , česká republika , napadení , zmrd , ochranka , security , fotbal , fanoušci , protest , ultras , těžkooděnec , cenzura , hradec králové

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak to ten securiťák měl velké štěstí , že ho někdo strašně nevypl ... a ani by se nemohl divit ...
Kdo by to byl schopnej udelat zy ty vesnice Hradec
Já tam teda žádný fanoušky nevidím !
futbal- najtrapnejsi najlacnejsi a najzapredanejsi sport vobec
Stejne jako ty
Málo dostal, ale nechápu jak to může někdo hrotit kvůli sranda lize a no name týmům. Vždyť je to šaškárna. Třeba nějací baníkovci a sparťani dělají akorát ze sebe čuráky. Pak přijedou turečtí nebo polští "fans" a jsou stejně posraní až za ušima.
nikdo to nehrotí... kvůli no name klubu ale hrotí to ty u koryta což jsou - generální manažeři klubů. majitelé atd... jelikož tohle bylo na ,,vedení klubu,, no a tyhle jmenovaní jsou u koryta a tohle jim ve prospěch nehraje.... to je jak všude v hokeji.... ve fotbale...v basketu ...všude se pohybují v nižších ligách jen lidé co tam nejsou kvůli sportu, ale kvůli penězům pak to tak vypadá v celkové výsledku ....
bohužel...obyčejní dělňasové co před pivem oblíknout za 200 kč na utkání reflexní rozlišování a stane se z nich na 2 hodiny ,, mlátička všeho bez jakékoliv úcty a myšlení,, .... https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/uderil-ho-pesti-a-nechal-lezet-poradateli-hrozi-za-napadeni-fanouska-v-hradci-kralove-vezeni-35745?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
V okurkové sezoně se blbeček v oranžový vestě stává nechtěnou celebritou všech médií. Mà ale štěstí, protože naše soudy jsou nezávislé a nenechají se medializací ovlivnit.
Evidentne postarsi pan, dela problem? Pryc s permanentkou a nepustit ho. Ale dat mu takovouhle ranu a este ho zahodit? Takze na fotbal jdu priste s bouchackou. A kokutek este utece dozadu a dela ze nic. A tohle dejcha muj vzduch?
Ty na tu frašku chodíš a čumíš?
Tak si představ, že pánovi permici nesebrali, ba naopak, dostal celoživotní permici:) Navíc jestli je problém držet papír...
Ty voe takovyho indiana na hlavu. No myslim ze se mu to dneska chlapcovi prodrazi. Bude rad jak nepujde brucet. Dneska bych se bal dat nekomu delo bez toho aniz by on zacal..
Sýkoriťáci proti hooličům. To je jak když se semele cikánská rodinka. Nikomu to nevadí.
Ten co to filmuje, by mel mit M60 se trema kysnama patron, a mili ULTRAS by prestali existovat. O fotbal a sport jim stejne nejde, akorat vyhaneji ty, ktere by to zajimalo, a treba by vzali na fotbal i sve syny, at vidi a nauci se co znamena opravdu fandit. Na tyhle jen plamenomet.
To je na tom, to jediné dobré, že tam nelezou podpatofláci s faganama. Snad tvůj strach a slabost proroste tvé kosti zcela.