Hrdinský zásah: Taxikář a policie zachránili ženu před pádem do moře z mostu Atal Setu

19. srpna

V pátek večer došlo na mostě Atal Bihari Vajpayee Trans Harbour Link, známém také jako Atal Setu, v oblasti Nhava Sheva k dramatické události, která mohla skončit tragédií. 57letá žena z Mulundu se ocitla na pokraji pádu do moře, ale díky rychlému zásahu taxikáře a policie byla v poslední chvíli zachráněna.

 

Incident se odehrál kolem 19. hodiny, kdy žena požádala 31letého taxikáře Sanjaye Yadava, aby zastavil vozidlo na mostě. Tvrdila, že potřebuje do moře ponořit náboženské obrázky. Jakmile vystoupila z auta, překročila zábradlí mostu a vypadalo to, že má v úmyslu skočit.

 

Díky pozornosti a duchapřítomnosti policie byla událost rychle nahlášena. Hlídka z dopravní pobočky Nhava Sheva dostala informaci o zastaveném vozidle a o tom, že žena překročila zábradlí mostu směrem k moři.

 

Když policie dorazila na místo, žena údajně zpanikařila a pokusila se skočit do moře. Naštěstí taxikář Sanjay Yadav zasáhl včas – chytil ji za vlasy a zamezil tak jejímu pádu. Policisté okamžitě přelezli zábradlí a společně ji vytáhli zpět do bezpečí.

 

Žena byla následně převezena na policejní stanici v Navi Mumbai, kde byli kontaktováni její příbuzní. Podle informací od inspektora Anjuma Bagwana z policejní stanice Nhava Sheva, rodina potvrdila, že žena trpí psychickými problémy. Sama žena pak policii sdělila, že ztratila rovnováhu, když v panice viděla, jak se k ní blíží.

7.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 3 780x Hodnocení: 7.0/10 Komentářů: 3 Kategorie: video

Značky: policie , o fous , žena , hrdina , most , o chlup , taxikář

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Okay
  • 20.08.2024 10:35
A zase se neumeje.
co z toho plyne? Pred skokem se dej ostrihat
kým sa s ňou drbkali, vlaky po celej Indii pozrážali desiatky cigánskych dementov...