Ilegální lov medvědů

29. března

duben 2018, ALJAŠKA: 41letý Andrew Renner a jeho 17letý syn Owen ilegálně zastřelili na ostrově Esther Island hibernující samici medvěda černého (baribala) a její dvě mláďata. Pytláci však nevěděli, že je natáčí kamera americké lesní služby a aljašského oddělení pro ryby a zvěřinu. Owen ještě ve videu spokojeně prohlásí: "Nikdy si to s námi nespojí."

Andrew Renner byl odsouzen ke třem měsícům ve vězení, musí zaplatit pokutu ve výši 9 000 dolarů a na 10 let přišel o svůj lovecký průkaz. Také mu bylo zabaveno vše, co k lovu použil - 7metrová loď, pickup GMC, dvě pušky, dvě pistole a lyže. Owen Renner, který byl v době trestného činu nezletilý, přišel na dva roky o svůj lovecký průkaz a byl odsouzen k veřejně prospěšné práci.

2.6 /10

košík

Zhlédnuto: 21 472x Hodnocení: 2.6/10 Komentářů: 71 Kategorie: příroda

Značky: zima , sníh , usa , rodina , lov , zastřelení , zvíře , zmrd , samice , medvěd , lovec , medvěd černý , spánek , aljaška , pytláctví , pytlák , baribal

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Líbí se mi, že jim zabavili vše, co k tomu použili, včetně auta a lodi. Pro spoustu grázlů by mělo výchovný efekt už jen tohle. To se u nás nestane.
Ale stane. Osobní zkušenost.
zabils medvěda a vzali ti lyže? seš hustej týpek voe
Ale ne. Bránil jsem se útoku střelnou zbraní, naše soudy to samozřejmě posoudily jako neadekvátní a přišel jsem o zbraň i zbroják.
někdo s tvým mozkem dostal zbraň? to mě poser
Toto je kvalitní příspěvek, opakuji, toto je kvalitní příspěvek.
Opakuji, bude to takova pekna tecka za tim nasim pripadem.
Vojeldorte kdyby jsi napsal nejake dalsi info ohledne tve zkusenosti byl bych vdecny 😉 (cim si strilel a kolik vcelel si poslal ? )
9K a jednu.
a dal ? vyse trestu.. atd ? pokud se ti teda o tom chce psat 😉

Zobrazit celou diskuzi