Inside Out

16. srpna

USA: Projekt "Inside Out" amerického fotografa Harrise Mizrahiho, který začal fotit, aby se vyrovnal se svou bipolární poruchou/maniodepresivní psychózou (psychická porucha, která se projevuje nadměrnými změnami nálad, vitality, psychických funkcí a někdy i omezuje schopnost celkového „přirozeného“ fungování).

Mizrahi cestoval po Spojených státech a fotil náhodné lidi, které potkával a kteří se fotit nechali. Sám přiznal, že netuší kolik měst navštívil a o svém projektu dokonce prohlásil: "Nejsem si jist, že lidé na těchto snímcích skutečně existují." 

8.0 /10

košík

Zhlédnuto: 35 677x Hodnocení: 8.0/10 Komentářů: 69 Kategorie: galerie

Značky: usa , svět , fotograf , zajímavost , deprese , lidé , fotografie

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
dost dobry
Podle mě hodně kvalitní fotky. Většina těch lidí mi jinak připomíná postavy z filmů od Lynche.
Za mě 10 bodů, roky jsem neviděl takhle dobrou fotoreportáž.
roky jsem neviděl takhle dobrou fotoreportáž zaměřenou na obyčejný lidi v USA jsem chtěl napsat kurvadrát 😄
Koukám, zátiší s jeleny je hitem i v Emérice... (2)
Český by to neslo?
to je zas masaz 🙈 ted si vetsina uzivatelu bude myslet ze v USA je jen chatra a 'divni' lide jako na techto obrazcich. To je jako kdyby American koukl treba na nas vysoce sledovany porad 'vymena manzelek' a divil se, co mame v tech nasich ceskych luzich a hajich za individua
jasně, "většina uživatelů" v životě neslyšela o USA a udělají si závěr na základě těchto pár fotek 😄 podle mě je dobrý vidět, že USA není jen baseball, roztleskávačky, Trump, rozstřílený negři, hamburgery, New York a hollywoodské filmy 😄
  • Joan
  • 17.08.2018 01:20
7 Miroslav Moravec ?:-)
To je nějaký nový postapo?
  • RUL
  • 17.08.2018 00:04
Dle fotek zjevně zcela normálný člověk, který aby své dílo prodal, tak o sobě tvrdí, že je bipolární. Jinak nafocená americká elita v plné kráse, fotograf by se mohl příště vydat do Ruska nebo Indie, tam by nafotil taky krásné lidské kreatury.
prosimtě jak na první pohled poznáš bipolára? 😄
Vypadá to jako fotky z panoptika.
21... Americkej Krychlič?