Isle of Man TT & Ulster Grand Prix

02. února

Kompilace z nejslavnějšího a nejnářočnějšího motocyklového závodu na ostrově Man.

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 19 155x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 47 Kategorie: sport

Značky: rychlost , risk , motocykl , kompilace , ostrov , závod , diváci , závodník , isle of man

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tieto preteky vysvetlujú prečo majú taký erb aký majú😅https://www.google.com/search?q=ostrov+Man&oq=ostrov+ma&aqs=chrome.0.69i59j69i57j46l3.3307j0j7&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
nn jezděj protože se za nima sem tam otočí něja_
Dle reakcí z těch decibellů holky asi pěkně lechtá slimák.
borci
Šílenci.Od premiéry závodu v roce 1907 do roku 2017 zahynulo 254 jezdců.
2,3 mkrtvého za rok to je sranda pes nebo se mílím?koroňák je proti tomu svině!Je vidět , že jsou opatrný - opatrnost matka moudrosti.Ono to vypadá šíleně ale ti na mašinách jezdí jen v sezóně ale ii tak.Prostě nedávaj takový obrat!Kdo z vás by dal takovou rychlost do zatáčky na mašině?Asi bych si na to troufnul na polygonu ale ne ve městě.Jsou to borci!
já jel na kole pasa celkem nízkej sklon ale dal jsem 83,5km na celokarbonu na kole bez motoru dobrý ne?
Když už nemůžeš přidej já vydupal z jawy 350 2 válce 122km na dálnici a měl jsem z toho trochu respekt.Tohle je jiná liga.
Já 120 v 350 Velorexu. Tou rychlostí si ovšem nejsem zcela jist, protože rafička měla rozkmit v plném rozsahu, a navíc se mi vlivem vibrací odlupovala rohovka. Svěrač přestal plnit svou funkci, a volant jsem držel už jen pro to, aby mě měli s čím pohřbít.
Mezitím v nedaleké restauraci: "Co si dáte? Máme brzlík, ledvinky, jatýrka, srdíčko, plíčky na smetaně...." "A něco bezmasýho?" "Tak snad mozeček?"
Ty jsi hovado málem mi to utrhlo bránici.Fakt jsem se už dlouho takhle nezasmál. Jsi dobrej😀😃
iny orgazmus
Rozjebe se tam někdo? Nechce se mi na to dívat, pokud se tam nikdo nerozstřelí.
O jezdcích Road Racingu se říká že jsou blázni, ale naopak u nich musí jet mozek na plné obrátky aby si moc dobře pamatovali všechny zatáčky více než 60 km okruhu na ostrově Man, tam se nevyplatí dělat chyby jako na uzavřených okruzích, může to totiž být poslední chyba, kterou v životě udělá.
Uberfízl Huml by se z toho vosypal.