Israel Adesanyad

17. února

Před týdnem se v australském Perthu uskutečnil MMA turnaj UFC 221 a ve střední váze si odbyl svou premiéru 28letý Novozélanďan Israel Mobolaji Adesanya (narozen v Nigérii, 190 cm, 85 kg). Svého soupeře Australana Roba Wilkinsona (188 cm, 83 kg,) zničil a v druhém kole musel rozhodčí zápas předčasně ukončovat (viz. druhé video). Pro Wilkinsona to byla teprve druhá prohra ze 13 zápasů. Adesanyad je bývalý profesionální kickboxer s bilancí 75 výher a 4 porážky. S MMA začal v roce 2012 a od té doby nasbíral 12 vítězství v řadě, vše díky KO nebo TKO ukončení soupeře.

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 15 925x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 47 Kategorie: sport

Značky: fightclub , knockout , mma , ufc , bojovník , smíšená bojová umění , nigérie , nový zéland , kickboxer , bojové umění , kickbox , israel adesanya

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • VYBA
  • 17.02.2018 09:43
Myslím, že až narazí na nějakýho zápasníka...na tělo co ho stahne na zem, bude mít problém...
Když pominu,že IA má 80% takedown defence, proč myslíš, že by zrovna on měl problém? Myslíš jako, že vůbec netrénuje grapling a ground fight? Myslíš, že by někdo, kdo to vůbec netrénuje, vlezl do klece v MMA? Jasně, existuje spousta hodně dobrých graplerů, ale musíš být komplexní fighter, protože nikdy nevíš, proti komu nastoupíš, čili grapling není žádná superultimátní výhoda. Problém na zemi může mít úplně každý, rozhodně to nejde takto napsat.
Zase bych netvrdil ze musis byt dobrej ve vsech aspektech boje v MMA, aby ses dostal hodne daleko. Takovej Demian Maia se dostal do boje o titul v UFC cistediky tomu, ze ma spickove BJJ. Jeho boj v postoji je tragedie... Spickovej bojovnik na zemi ma urcite vetsi sance, nez spickovej zapasnik v postoji. Jinak tohohle negra neznam. Uvidime az dostane lepsiho soupere..

Zobrazit celou diskuzi