Italský chovatel slepic

20. března

ITÁLIE: 38letý Massimo Rapella odkoupil dvouhektarový kus alpského lesa a volně v něm chová 2100 slepic. Každé ráno nasbírá v lese okolo 1300 vajec. Čím jsou ale slepice šťastnější, tím méně snáší. To Rapellovi nevadí, protože se nesnaží maximalizovat produkci, ale jde mu jen o co nejlepší vajíčka. 

9.2 /10

košík

Zhlédnuto: 30 186x Hodnocení: 9.2/10 Komentářů: 83 Kategorie: příroda

Značky: zvíře , slepice , drubež , itálie , les , evropa , farmář , chovatel , vajíčko

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
ty vole, psí nebe.
a liščí a kuní...>
vypadá to zatím pěkně, ale ten les bude slepičincema zničený.
Jednou za čas zaprší, lesík se tím pohnojí, slepice jsou šťastnější, mě to za to nestojí, proto nemám slepice, a šťasntý jsem velice, ví to celá ulice, zapijem to v putyce. 😃 🍻🎤
cože? že já si nevybral radši tu latinu...
To je jak se starou,když jsem hodný chlapec,co se pár dní nevypije a nevyválí s první kurvou,co mu zavoní od piče pod rypák ve čtverce hospodě na hajzlech,mezi těma urinálníma krápníkama,tak je stará na mě celkem hodná,po ránu jí stačí fest přeorat ritní věnec,pak se dočkám i snídaně do postele,mezitím,co si sólo tahám kožku,spichne nejaké super žrádlo,co se prostě nedá žrát,
takže když si jdu po ránu vytřepat prdel do hajzlu,tak už přemýšlím,do kterého pajzlu se vydám místo do práce...Stará se jestě svíjí u šporáku v rauši,já si mezitím provádím nablýskání hadice do kokového lesku,ono je to celkem jedno,páč ty holky ze čtverky v klidu lížou durch prochcané slipy po 12 kusech kvasničáku,staré mezi dveřma hlásím:Kotě,dnes máš volno,bez s kámoškama na skleničku.
Hned letím do pajzlu,sázím tam pivo a rumu hlava nehlava,stylem Jede kombajn,kolem druhé odpoledne klasicky přichází malá odpolední nevolnost,po vyblití pár litrů chlastu všude kolem mísy si čistím zoubky dvojitou zelenou a už chystám jednookého hada na prudký utok pod stolem na první chudinku,co se dostavila z návštěvy pracáku,po pár vodkách už má kokota v ruce,čas jít jí ukázat mou kouzelnou tyčku na hajzl přichází.
No a tak se to prostě opakuje ještě v další restauraci,domů se připotácím nad ránem,stará se tam válí úplně na hovna,s kusem hajzlpapíru u prdele,včetně divné kaštanové hmoty,klasicky přichází ranní zamyšlení,jestli mně to stojí za to,ale když vystřízlivím,tak si vlastně uvědomím,že žádnou starou nemám,ležím na infekčním s divnou vyrážkou na čurákovi a vlastně se mám celkem fajn.
Drsnej sen to ti teda povím.
Skvělý! 😍
tak tohle je super👏🏾