Izrael vs. Irán

15. dubna

Izrael zasažen íránskými balistickými raketami.

4.6 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 293x Hodnocení: 4.6/10 Komentářů: 55 Kategorie: video

Značky: zásah , izrael , válka , írán , střela

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇫🇷 🇷🇺 „Jaký je pro Washington rozdíl mezi tím, co se stalo na Blízkém východě a událostmi na Ukrajině? Amerika nechce velkou válku na Blízkém východě,“ napsal na svém telegramovém účtu místopředseda Rady bezpečnosti RF Dmitrij Medveděv. Medveděv ve svém příspěvku poznamenal, že Spojené státy se snaží vyhnout rozsáhlému konfliktu na Blízkém východě, zatímco smrt lidí na Ukrajině je pro Washington možností pro investice. „Amerika nechce velkou válku na Blízkém východě. A snaží se udržet rovnováhu a prokázat zdrženlivost Ale smrt našich lidí je jim lhostejná. Čím víc, tím líp. Ze všech stran,“ napsal
📣🇺🇳Blízký východ je na pokraji rozsáhlého konfliktu, nastal čas pro maximální zdrženlivost, oznámil generální tajemník OSN na naléhavém zasedání Rady bezpečnosti po íránském útoku na Izrael. Generální tajemník také oznámil zákaz použití síly proti jakémukoli státu a také nedotknutelnost diplomatických objektů.
▶Rusko vyzývá všechny strany zapojené do incidentu s íránským útokem na Izrael ke zdrženlivosti, prohlásil stálý představitel Ruské federace Vasilij Nebenzja na zasedání Rady Bezpečnosti OSN. Tento íránský útok se podle ruského velvyslance nestal z ničeho nic - byl reakcí na ostudnou nečinnost Rady bezpečnosti. Rusko také vyzývá Západní Jeruzalém, aby následoval příklad Íránu, který prohlásil, že nechce další eskalaci.
Dobře jim tak těm zkurveným obřezancům ❗Sami jako první zaútočili na íránskou ambasádu v Damašku ❗
  • Okay
  • 15.04.2024 16:43
Podle mne to cely byla habadura. Ajatollah potreboval uklidnit svoje rucnikare, aby neremcali, tak tam neco naposilal, pricemz ale po odpalu dal echo Zidum a ty drony se do Izraele hrabaly neco pres dve hodiny, takze casu mela koalice habakuk a o to taky slo. Podle mne jedno velky divadlo, kde kazdej vyslal nejakej 'signal'. Zidi ukazali, ze jsou dulezitejsi, nez UKcka, protoze zbrane jdou uz delsi dobu tam, Ajatollah ukazal, ze teda obcas neco na Zidy hodit umi, Amici potvrdili Zidum, ze na ne neserou a serou na Gazu, Frantici ukazali, ze budou UK a USA dal hulit a vsichni jsou spokojeni.
"gratulace" (zbylých >100 nedoletělo, a to vůbec nepočítám ty placatodráhové, ani šahídy na babetách)
  • Okay
  • 15.04.2024 16:40
Hm, doletely ty nejvetsi. Naopak, Zidi s Amikama, Anglanama a Frantikama tam vystrileli arzenal za temer miliardu dolaru, zatimco rucnikari cca za sedesat litru. A to se vyplati! Zelenac aspon utrel, Patrioty skoncily u Zidu a ne u nej. Za mne dobry.
nenapadlo ta,ze tie sahidy zahltili PVO ??? To iste robia aj rusi ...a potom nasleduje balisticka,ktoru ani izraelcania nezostrelili. A tak vlastne,co Iran chcel,to aj zasiahol.
Přesně, Patrioty skončily u obřezanců a ukrofašouni tak utřou 🙂
Jasne, to je dalsi efekt, kterej vyzkouseli. Levnyma srackama zahltit PVO.
Zkurvení kozomrdi!