Jackson vs. Khaybulaev

26. května

USA: Po 10 sekundách ukončil Rus Movlid Khaybulaev zápas s Američanem Damonem Jacksonem. Šlo o klání turnaje Profesional Fighter's League 13 v newyorské Nassau Coliseum. Knockout pravým kolenem znamenal pro doposud neporaženého Khaybulaeva 14.vítězství v profi ringu.

8.7 /10

košík

Zhlédnuto: 20 787x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 54 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , k.o. , knockout , mma , zápasník , bojovník , smíšená bojová umění , new york , ruska , koleno , bojové umění

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
No, myslel jsem si, že Rus je slušnější než amík, od této chvíle ty ruské šmejdy nesnážím taky. https://www.sport.cz/hokej/ms2019/clanek/1109500-prekvapeny-vrana-oveckin-mu-strcil-pri-rozhovoru-rukavici-do-obliceje.html#hp-sez Neúcta, nadřazenost stejná jako fašouni, nasrat.Rus u mně skončil.
Jsou to spoluhráči z NHL.. tráví spolu většinu roku, jen si udělal srandu z kolegy/kamaráda, nedělej z toho drama a tady ty předsudky si jdi vyblejt na novinky.
urcite ne neucta.. jen krmivo pro lidi co maji v sobe nenavist vuci rusum... ..a Vrana borec to rekl dobre.. najezd jsou picovina...
letos to ustáli, pro ně je asi horší stříbro než bronz, potřebujou svoji hymnu a vlajku. https://www.idnes.cz/hokej/ms-2015/rusko-hokej-ms-nesportovni-chovani.A150518_021344_ms-hokej-2015_bem
Nájezdy a píčovina? Nájezdy jsou součást hry,každý to ví,každý s tím počítá. To,že mužstvo nebylo schopné dát do té doby gólje jejich problém. Nájezdy-součást hry je chvíle,kdy se rozhoduje. A to,že jsme v Naganu na nájezdy vyhrály, to už píčovina nebyla? zas nebreč a nenadávej jen kdy se ti to hodí..
no budu si stat za tim ze jsou picovina... i pres to ze sme v Naganu vyhrali na najezdy.. a brcet nebudu buzno
Cením to, že mu dal koleno a už do něj nebušil, když viděl, že je KO. Palec hore.
Cením to, že mu dal koleno a už do něj nebušil, když viděl, že je KO. Palec hore.
Hezky mu utřel nudli pod nosem. 😂
yankee tam ostal kľačať jak Fešák, keď jeho starý domov výplatu nesie! 😃
ještě při tom stihl zpropagovat islám.
  • Oleg
  • 26.05.2019 19:29
Sam Putin sveho casu rekl, ze je islam soucasti ruske kultury. Pri soucasnem demografickem vyvoji v Rusku je otazkou mozna 40-50 let kdy muslimsti Tatari, Dagestanci, Cecenci a jine kavkazske nebo muslimske etnika budou ve vetsine.
na celom svete... a hlavne v Europe!!!
Možná jsi si toho nevšiml, ale část Ruska je prostě v islámské části světa. A věř tomu, že Rus si s islámem umí poradit.Stejně tak s dalšíma zmrdama.Ne jako v humanitním Švédsku. https://www.youtube.com/watch?v=rvRCKmqGVrw&has_verified=1
Švédskou policii by jsi nechtěl ani doma.💩
50 určitě ne, ale za takových 200 let už to bude dost jasný
Rus svou zemi nedá.
Jsem puvodem Rus takze mi o tom vykladat nemusis. A moc dobre vim jak se zije s Tatarama nebo Dagestancema. To jsou spolecnosti zalozene na uplne jinych hodnotach a respektujou Rusko do te doby do kdy Rusko respektuje je. A to ze si Ruska vlada umi poradit s muslimama neni tak uplne pravda. Podivej se kolik je radikalnich bojovniku v ruznych islamskych skupinach puvodem z Ruska.
pěkně ho poskládal na kupičku
do hlavy je zakázáno pouze bušit pěstí zezadu nebo na ni sedat, to se pak takhle dá porazit drtivá většina soupeřů.
(tak sedat se asi může, pokud butting znamená čelíčko)
...to gesto na konci - to ne on vítěz , ale ten nahoře...
  • Pice
  • 26.05.2019 19:58
Miochodem to gesto zdviženého ukazováku je propagace terorismu a je trestné
Jasně, je třeba zničit křesťanského a pohanského boha, zůstane jen Allah, zbytek bude trestný.Nasrat.😇
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/islamsky-stat-ukazovacek-tauhid-islam.A140906_132329_zahranicni_vez
díky za překlad
Jak je na tom spodní čelist po takovej jebce?
Líp než horní.
když to vyžvejká tak dobře