Jailbait Girls #7

18. března
9.6 /10

košík

Zhlédnuto: 81 872x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 74 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , amatérky , selfie , self-shot , teen , lolita , jailbait , teenka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Nejhorsi je, ze se mi takovy holky libej cim dal vic. Vubec by mi nevadilo zavzpominat na stary dobry casy s nejakou patnactkou. Akorat ze fakt nevim, jak bych to dokazal, protoze pokud bych se je nerozhodl rovnou unest a uspat, tak by tomu musela predchazet nejaka konverzace a to fakt nevim o cem. Ono to neni ani tak o tom, ze ony jsou krasny, jako o tom, ze tricetilety zensky jsou uz proste stary rasple a s timhle se nemuzou srovnavat. Je to v pici.
k pedofílii se člověk musí postupně propracovat 😉 dělám si prdel, chápu a naprosto podepisuju
Každej to má jinak, ale já taky jedu čtvrtý gumy a mě teda teenky vůbec nic neříkají. Vidím v nich možná na pohled pěkný, ale nevyzrálý zpovykaný děcka. Mě spíš zajímají jejich maminky 🙂
Tyvole, to ja s nima taky nechci zakladat rodinu, ci s nima mluvit dyl nez tri vteriny, to je uplne jedno, jaky jsou uvnitr. Bavime se tu o mrdani. Maminky uz maj vrasky a vytahany ceciky.
1) není to pedofilie, ale hebetofilie a není to nemoc, ale přirozená věc muže. 2) muž totiž hledá partnerku, která je schopna mu dodat nejkvalitnější a nejvíc potomků. 3) proto si muž vybírá mladé maso, které je schopno přežít porod, a tím pádem opakovat porod co nejčastějikrát a tím nejvíc předat své geny dál. Ty říkáš je to pod zákonem, ale v pravěku, tyhle holky byly už staré promrdané zasloužilé matky. A co se změnilo? S Merklovou tu prehistorii budeme mít zas.
Jo, taky si obcas rikam, uz aby tady byl ten islam, to jak si ted zensky muzou delat co chtej a nemuzes si je proste vzit kdy chces, je na hovno. 😄
Bismarcku, já myslím že s takovou holkou není problém promrdat celou noc v hotelovým pokoji. Ale na to potřebuješ prachy, hezky koupit ifounek, značkovou kabelečku, povozit v audince... za zmrzlinu a noční procházku pod hvězdami si nezapícháš. Otázka je nakolik ještě bude těsná.
No jo, ale kdyby tady byl ten islam, tak je muzes znasilnit, abys ji dostal z hanby tak ji prijmes jako manzelku a az te zacne za mesic nebavit a srat, tak reknes, ze te podvedla a nechas ji ukamenovat. Me to prijde podstatne efektivnejsi, nez to co rikas ty. Ne vsechno mame na Zapade lepsi...
Na mladý maso nejsem, pro mě to jsou prostě děti, byť mají kolikrát kozy větší než jejich matky, ale když se jim podívám do ksichtu, tak tam vidím holčiny sotva odrostlý panenkám, a tohle já píchat fakt nechci. Matky jsou pro mě lepší, přitažlivější, už mají něco odmrdáno, a na pár vráskách mi nesejde, nejsem fajnovka.
Ona je to vlastne zbytecna konverzace, protoze zadna takova by nedala me, ani tobe. 😄
Píšeš - to je uplne jedno, jaky jsou uvnitr. Práveže to chceme vedieť 😄
v humennom robia take kocky fajku za 20€ aby mali na diskoteku, treba hladat na pokeci a soc sietach
Třicetiletý ženský jsou starý rašple?!? Ano, když mi bylo 15, tak jsem si to také myslel. Jestli tě nějak sexuálně přitahuje dítě na #26 tak v tom "lítáš" a šetři si na Thajsko, aby ses legálně ukojil. Tam je takových 12-ti letých děvčátek zvíce vychrtlého chlapečka celé moře.
Naprostý souhlas. Tipuji, že týpkovi za profilem Bismarck bude nanejvýš 16 let a nebo lítá v pedofilii, pokud 30-ti letou ženu (pro mě skoro ještě dítě) hodnotí jako starou rašpli?!? Můj tip přitažlivé ženy je žena tipu Alexandra Horváth 😍 , která zde byla k vidění skoro v plné kráse ve videu umístěném 15.3.´18...
Ty hovado, praveze dostat do postel zenskou 30+ neni problem, ty se na to primo tresou, jenze to uz te za chvili nebavi. Pak vidis takovyhle stavnaty masicko, bradavky jak bonbonky bon pari, prsicka co se hrde tycej k nebi, hladka pokozka a kundicka jak carka na obrazku a vis, o co svym zkurvenym vekem prichazis. Vyhudrovany tricitky to je jen na honeni pindoura kundou. Me prave fascinuje, jak se ten sexual market zlomil, kdyz me je 30.
tady se ho musím zastat, 30+ ženská už je hnus, to už j bachyňa co čeká na semeno. Hruškovitá postava. Holce má být tak 24max. Pak to odrodit a pak už jen stárnout. Nezapomeňte že nás mimozemšťani naprogramovali jen do 30ti... pak to jde se vším z kopce, vlasy vypadávají, péro nestojí, svaly nerostou...
Bohuzel je to tak. Akorat zensky odchazej z evolucniho hlediska driv, nez my. Nam s vekem naopak roste charisma, konto a zkusenosti. Ja kdyz byl mladej, tak jsem se tesil, az zensky dospejou a prestanou vymejslet picoviny, jen proto abych zjistil, ze starsi zensky jsou jeste vic v pici, nez ty mlady- protoze vedi, ze konec nastal uz davno.
Bohuzel je to tak. Akorat zensky odchazej z evolucniho hlediska driv, nez my. Nam s vekem naopak roste charisma, konto a zkusenosti. Ja kdyz byl mladej, tak jsem se tesil, az zensky dospejou a prestanou vymejslet picoviny, jen proto abych zjistil, ze starsi zensky jsou jeste vic v pici, nez ty mlady- protoze vedi, ze konec nastal uz davno.
Všechno je prostě otázka preferencí, ale jako vidět ve třicítce starou nepoužitelnou škatuli je fakt mimo. U ženský platí, že čím starší střecha, tím vlhčí sklep. Třicítka ví co má dělat, neleží jak prkno, ale umí to vzít pořádně do ruky, a to je prostě daleko lepší než vyhlazená patnáctka. Klidně si vzdychejte nad teenkama dál, ale napsal jsi dobře, že takový těžko dají nám, z jejich pohledu starým kozlům. Což mě vůbec netrápí, protože to není moje cílová skupina.
Jednou za mnoho let, až ti také bude 30 let, si vzpomeň, cos tu napsal o 30-tkách, pokud tedy nebudeš v klatbě pro sexuální delikty proti mladistvým.
Asi jsi malo chlastal a kouril, ja uz dneska nepotrebuju, aby zenska v ty posteli neco delala. To me bavilo driv, nejaka akce v posteli, dneska bych nejradsi prisel, zasunul a za pet minut odesel na pivo, nejaky predehry a akce v posteli me vylozene serou. Ale protoze mi je tricet, tak musim pichat tricitky, ktery po me v ty posteli neco chtej. Hrozny.
😄 Tak s tímhle přístupem ti za chvíli nedá ani ta nejšerednější milfka, natož nějaká patnáctka. Buď se budeš muset smířit s tím, že teenky už jsou mimo tvojí věkovou kategorii a přijmout fakt, že zralá ženská "něco v posteli chce", nebo si můžeš leda honit u péčka. Jasně že milfka něco chce vole, jinak jí to s tebou nebude bavit a co nejdřív tě kopne do prdele. Akorát člověk nesmí bejt línej jak svině, stačí jen vykázat trochu snahy.
Na to ti reknu jedno= jeste ze jsou stetky 🙂

Zobrazit celou diskuzi