Jarda v NHL

30. ledna

Server nhl.com se ohlédl za kariérou 45letého Jardy Jágra v zámořské Národní hokejové lize. Naše legenda zítra podepíše smlouvu v druholigové Kladně, kde s hokejem začínal. 

V NHL odehrál 1733 zápasů, vstřelil 766 gólu a nasbíral 1155 asistencí (1921 kanadských bodů). Na bránu soupeřů vystřelil celkem 5637krát. Získal dvakrát Stanley Cup, pětkrát byl vítězem kanadského bodování a stal se historicky nejlepším Evropanem hrajícím v této soutěži. V různých statistických žebříčcích této kanadsko-americké ligy se pohybuje na předních místech, přičemž mezi všemi aktivními hokejisty je co do počtu gólů, asistencí i kanadských bodů nejlepší. Je držitelem i dalších rekordů NHL – stal se například nejstarším hráčem, který vstřelil hattrick.

9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 24 183x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 66 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , česká republika , legenda , osobnost , nhl , jaromír jágr , kariéra

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Osobní život položil na oltář hokeji.Já bych to nedokázal.
  • kien
  • 03.02.2018 15:04
Je to šílený, jak moc z něj vyzařuje síla a energie, když je záběr do jeho obličeje, je to vidět na první pohled, že to je silnej člověk. Zatímco někdo je od pohledu chcípak u něj příroda nešetřila. Škoda za ten nedůstojnej odchod bez posledního zápasu, kdy by lítaly fangle, hrála dojemná hudba, lidi by mávali dresem s 68čkou a světelný tabuli by se měnily nápisy s díky...zato si může ale sám. Ale možná to tak chtěl. Teda doufám, že jo. On by si hezký rozloučení
  • kien
  • 03.02.2018 15:08
opravdu zasloužil. Největší průser a prohra je dle mého názoru ale to, že si neudržel Kubelkovou. Z tý vyrostla krásná ženská, která má vysokou úroveň, umí se hezky chovat a taky mluvit, vypadá to, že je i milá. Teď má dle mého soudu naprostou tragédii, která není ani nijak oslnivě krásná, ani nijak oslnivě normální, prostě zní číší naprostá podprůměrnost.
Legenda.. rodiče musí být neskutečně pyšní
Jarda na Hrad!!!
at už renuje repre !
trenuje
zvíře !!
Je to srdcař a hokejovej bůh.
Je nádhera, že jsi uznávaný celým hokejovým světem který jsi svou dřinou dobyl a vrátíš se do rodnýho klubu na závěr kariery Fakt ten kluk má ❤