Jarda v NHL

30. ledna

Server nhl.com se ohlédl za kariérou 45letého Jardy Jágra v zámořské Národní hokejové lize. Naše legenda zítra podepíše smlouvu v druholigové Kladně, kde s hokejem začínal. 

V NHL odehrál 1733 zápasů, vstřelil 766 gólu a nasbíral 1155 asistencí (1921 kanadských bodů). Na bránu soupeřů vystřelil celkem 5637krát. Získal dvakrát Stanley Cup, pětkrát byl vítězem kanadského bodování a stal se historicky nejlepším Evropanem hrajícím v této soutěži. V různých statistických žebříčcích této kanadsko-americké ligy se pohybuje na předních místech, přičemž mezi všemi aktivními hokejisty je co do počtu gólů, asistencí i kanadských bodů nejlepší. Je držitelem i dalších rekordů NHL – stal se například nejstarším hráčem, který vstřelil hattrick.

9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 24 258x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 66 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , česká republika , legenda , osobnost , nhl , jaromír jágr , kariéra

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
5637 výstrelov na bránu a z toho 1733 gólov!!!!! Toľko mi nevyšlo ani pokusov vstať do práce.
  • Anfy
  • 31.01.2018 23:30
Já Ti nevím, ale já tam čtu 1733 zápasů, 5637 výstřelů a 766 gólů, ale možná je to při překladu do jazyka slovenského jinak, kdyžtak mě nějací grammar nazi opravte, děkuji.
Neprekladám, Ďakujem za opravu, oči boli rýchlejšie ako mozog, ale to nič nemení na tom aký je to borec
kurňa, oni počítají i výstřely 😮
Żenujące, podrapałeś odbyt!
Żenujące, podrapałeś odbyt!
a to je zase kurva kdo:?
a to je zase kurva kdo:?
kladno zacne vyhravat 2 cifernyma vysledkama? 😄
Masakr!!
Hlavně škoda, že hrál několik sezón v Rusku, ty body se mu nesčítaly do těch kanadských a narozdíl od jeho soupeřů v k. bodování vystřídal jiné ligy mimo NHL.Taky škoda,že se nechá oblbnout mladou navoňanou kundičkou. Malého Jágra bych uvítal raději než ty malé cigáňata co se pořád rodí. Pičo za tu dobu co já nemám ani jedno tak tu vedle matka má dceru a ta už je prababičkou .....je to hnus. nás fakt jednou přemnoží
a co ti malý cigáně udělalo prosím tě? Nemůže za to že má čuráky rodiče který ty prachy co dostanou na děcko dají za fet a serou na ně pak se nemůžeš divit co to tady roste za lůzu. A ty si myslíš že když jarda našplichne děcko tak bude stejnej jako on? a bude hrát hokej od narození dokud nezdechne? TAkyvýhle rodiče jsem zažil co chcou abych plnil jejich sny. nasrat.
Kde je vůle tam je cesta
Jsem zvědav, jestli se za mého života dočkám někoho, kdo se mu vyrovná. A kdyby nešukal jenom kurvy, tak mohl už dávno být minijagr.
  • Filo
  • 31.01.2018 14:08
Zase si osobně myslím, že kdyby nepíchal coury, ale založil by rodinu, tak už se nesoustředí jen na sebe, ale má závazky a pod. a nedotáhnul by to tak daleko. Je plno příkladů z historie, kde to někam dotáhli staří mládenci, kteří se soustředili jen a jen na sebe a svou práci.
no s tím se dá souhlasit. bohužel. Ale teď už by mohl.
Tak som tu, viem, že si nečakal, že to bude Slovák ktorý sa ani nevie korčulovať