Jarda v NHL

30. ledna

Server nhl.com se ohlédl za kariérou 45letého Jardy Jágra v zámořské Národní hokejové lize. Naše legenda zítra podepíše smlouvu v druholigové Kladně, kde s hokejem začínal. 

V NHL odehrál 1733 zápasů, vstřelil 766 gólu a nasbíral 1155 asistencí (1921 kanadských bodů). Na bránu soupeřů vystřelil celkem 5637krát. Získal dvakrát Stanley Cup, pětkrát byl vítězem kanadského bodování a stal se historicky nejlepším Evropanem hrajícím v této soutěži. V různých statistických žebříčcích této kanadsko-americké ligy se pohybuje na předních místech, přičemž mezi všemi aktivními hokejisty je co do počtu gólů, asistencí i kanadských bodů nejlepší. Je držitelem i dalších rekordů NHL – stal se například nejstarším hráčem, který vstřelil hattrick.

9.4 /10

košík

Zhlédnuto: 24 303x Hodnocení: 9.4/10 Komentářů: 66 Kategorie: sport

Značky: hokej , hokejista , česká republika , legenda , osobnost , nhl , jaromír jágr , kariéra

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To čo dokázal Jágr to dokázal máloktorý športovec nieto hokejista. To s akým nasadením trénoval aj v pokročilom veku a zahanboval mladých si získal môj totálny rešpekt. Mal trošku smolu že hral v dobe kedy je ťažké dorovnať niektoré rekordy, pretože moderný hokej je niekde inde. Podľa mňa by si zaslúžili obehnúť Gretzkyho, pretože drel oveľa viac a dával do toho viac ako ten namyslený Kanaďan. Jediné čo ma na Jardovi sere je ten gambling ...
za Poprad hraje Arne Krotak, podobny poctivec ako Jardo.... isto nedokazal to co Jagr, ale aspon co sa kondicky tyka to vzdy bral neskutocne vazne.... ked som sa v 2007 v lete pytal Fera Hossu ako dopadli letne kondicne testy, tak sa usmial a povedal doslovne "Arné dal tých mladích kokotov do múky" 😄 mal vtedy 36 myslim
lol arne krotak 😂
jen jedno slovo-RESPEKT
Velká gratulace. Dokázal si to Jardo a pojeď už domů...
Jaromír Jágr...muž, mýtus, legenda !!! respekt
V Kladne mu budu tlieskat tri generacie fanusikov
4-5gen. po cele čr budou padat rekordy v navstevnosti si ještě dá pár sezon pokud bude fit
dufam, ze bude ceskym prezidentom.
To je nápad! Jágr na hrad!! No, ale obávám se že zrovna on by do toho určitě nešel, i když by byl lepší a ve světě známější než kterýkoliv z letošních kandidátů.
  • dHb
  • 30.01.2018 21:51
to mu fakt nepreju, at by udelal cokoliv, pro spoustu lidi by ztratil status legendy
už tam mame hnilicku
dufam, ze bude ceskym prezidentom.
šééf!
To je prostě naš Jarin...
kdo je Jagr?
pornoherec ... zasunul 766 krát...
  • Joan
  • 31.01.2018 01:17
chlast !.................ty neznáš Jágr-meister ?😑
sry chtěl sem si jen jednou vyzkoušet jaký to je bejt za trolla 😄