Kámoši jak hrom

15. listopadu

Rusko: Záběry z dronu, které byly zachyceny poblíž vesnice Ust-Kamchatsk, na kterých je vidět, jak si pes hraje s medvědí rodinkou.

9.7 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 25 526x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 36 Kategorie: video

Značky: příroda , zvířátka , rusko , pes , dron , medvěd , kamčatka

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Takovéto multikulturní chování u zvířat nebudem trpět. Pojďte volit Tomia, už se nechal slyšet, že má plán, jak tomu zamezit.
Ty budeš solidní krypl ,když pod takový video jas a schopnej psát politický sračky . A tady co ti dali plus, maj taky v hlavě podobně nasráno.Asi voliči Pirátů, není-liž pravda.
Jas a schopnej.... alespon jsem si schopny, po sobe precist to, co jsem napsal a teprve potom zmacknout enter. Kripl nejsem a u Tomia se muzeme bavit o populismu, ale ne o politice a pokud ti neni jasne proc, tak uz prosim nic nepis.
Jestě že tam mám překlepy , jinak nevím jaký jiný hovno, jako náhražka argumentu ,by z tebe vypadlo.
Btw, je prdel když mi opravuje gramatiku trotl, co píše bez háčků a bez čárek a jako bonus napíše krypl s měkkým I po r.Ty budeš asi velmi gramotný jedinec...
mrone co ty ses za ubozaka? Jsi prazak, co ? vymastena hlava
Na tohle musim reagovat... Podle čeho soudíš že Pražák? Nepleť si náplavu od Vás s Pražáky...Jenom dementi co se přistěhují se pak chovaji jak objevitele světa a už druhý týden hlásí že jsou z Prahy... Já se tu narodil, na nikoho nemachruji, na nic si nehraju a mám respekt ke všem normálním lidem. Kde žijí nebo se narodili neni důležité. Akorát dement může nadávat na město.. nebo zakomplexovaný blb. Ani nevim proč ti to vysvětluji, blbec to stejně nikdy nepochopí
Pěkně napsáno 👍
Ty výtažku z předkožky, jenom jsem právě nebyl na zařízení, které by mělo českou klávesnici a kripl se doopravdy píše s měkým i. A ty ještě upozorňuješna to, jakej jseš dement... no to jsem nežral. Je úplně irelevantní jestli vůbec a koho jsem volil a z jakého jsem města. A z Prahy nejsem a ani jsem to nikde nepsal. Argument jsem napsal, ale asi jsi si ho přes svojí demenci nevšimnul.

Zobrazit celou diskuzi