Kapesní šukátko

29. října

Černošská trpaslice Mini Stallion v akci.

6.5 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 47 475x Hodnocení: 6.5/10 Komentářů: 51 Kategorie: porno

Značky: orál , výstřik , sperma , černoška , tetování , sex , trpaslík

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
v jejich rukou, je snad kazdy pero velky, top 😃
Kurva to mít doma, takové krásné kuřátko 😃
No nevím, já bych to dal do Hnusu. Šukat zdegenerovanou opičku, která je produktem kdy Číňan oprcal opici nebo opičák Číňanku.
černá špína, jdi s tím do hajzlu kokote vyjebanej sluníčkářskej havlistickej humanistická black lives matter LGBT propagando zkurevené evropské fašistické unie se sorosem v zadku.
Náhodou mě se líbí ta kundička je príma ale bacha aby z ní nebyla rýma.Asi by ji bylo odčervit a pak odkurvit.Mě nevadí zkažený holky i ty se dají napravit jen je potřeba vědět jak na to!To neumí jen tak kdekdo.
Kroť ty svoje emoce ty retardovanej hovne. Já si za vror rád vezmu Havla. Určitě je to nespočetněkrát lepší než ctít Putina.
  • Joan
  • 30.10.2020 04:04
vypadá jako mimozemšťan !😏
No sice vypadá ale tvuj profil je pěkná sračka.A tvoje výroky ani nekpírují tvuj profil a nick.Smutný.
Tvl teď jsem si vzpomněl na Aničku od nás z práce. 29 let, krásná zrzka a 140 cm. Taky bych do ní strčil jazyk 😀
Ale ona ti nedá, protože jsi tlustý ubohý prase.
Koukám, že zkušenosti máš...
Napiš mi adresu do práce pro mě to bude legrace.Neváhám a nesoudím rad ji ho tam naložím.Ona bude pěkně jáasat a kolena ji budou klesat za to ručím!
většina chlapů prožije život vzdechy jak by ho strčili do spoluzacky nebo sousedky. Jen pravý muž jde. Buď dostane košem ale může říct že to zkusil nebo smočí a jde dál. 🤠
a kaďák ji neprotahl😩
No je plešatej a ti nejsou homosexuální.A lehce impotentní asi tak.No asi i zvrhlý.Zadek patří na hovna a od prcání je vagína.Když ji budeš mrdat prdel tak ti stejně za čas odejde za jiným.Francouz to dělaj rádi ale jsou to trochu i buzni nebio bisexuály ja o to nestojím rád si pěknou slečnu oslovím.Ahoj.
tak takovou pičovinu jsem dlouho nečetl, prakticky vše co jsi napsal je buď blbě, nebo s pravopisnou chybou 😃 ale třeba to je tvůj životní styl a lidem příjdeš roztomilý 😃
Myslel jsem, že je to Haxikola ze Saxany😨
A ještě ušetří za šampón na vlasy.
haha roztomile 😃