Karlosův domácí trénink

16. ledna
5.4 /10

košík

Zhlédnuto: 67 216x Hodnocení: 5.4/10 Komentářů: 104 Kategorie: porno

Značky: česká republika , selfie , celebrita , self-shot , mma , zápasník , smíšená bojová umění , masturbace , onanie , honění , péro , penis , bojovník , karlos vémola , erekce

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
PŘIVÍTEJTE VAGINÁLNÍHO MASAKRÁTORA:https://www.sexyzivot.cz/podpora-erekce/andrimax-120kapsli/ Pokuď se používají stereody tak je nutné opakovat kůru déle nejlíp 3x než je obvyklé!
Pico zalez uz nekde
Právě jsem vstal vadí ti to?Jsem krtek noční tvor mě nezastavíš já udělakl trestný činy v noci a to benzínku dvakrát a barák jednou.Jsem za to pyšnej 28ks PB tlakový láhve a prodal jsem je cikánům a pak asi 6m3 trámů z baráku.A to jsem měl na 3 měsíce pujčený auto a neměl řidičák.Já se bál sám sebe.To nepočítám vybuchy s PB 10kg lávemy na to jsem expert!
Ráno ve dvě jsem odpalil kadibudku kdesi v lese co si tam dali rybáři k chatce.Oni si myseli že budou srát do potůčku no tak to jako ne a já se naštval jen naštval a vyhodil to do povětří.Proč protože to hizdilo krajinuMalá budka v lese jako hgouby rostou a sbírají se ale toto je pěst na oko.čau!
použil jsem desítku a 3 minuty hořela a pak prdla bylo to legrando grando.Tlaková vlna na 120m zaručena!Za to ručím.Až mě to zaskočilo a to jsem byl daleko si říkám.Nebyl tam celý obsah ale bouchlo to jak kakanec a mělo to podobu atomovohé hřibu jen v červeným prostě plamen schořelo kus lesa ale byxlo to v zimě jako dnes bomba efekt.
to já jsem jednou dal sirku do zvonku
To já jednou na hudebním táboře...
jsi borec to jsem nikdy nedal já jsem asi radikál?
ja už vím strčíl jsí si flétnu do řitě ani mě to neříkej a pak jsi prděl na píšťalu no není to hezký takhle si prdnout a ještě ke všemu tak hudebně!

Zobrazit celou diskuzi