Karma pro řidiče, který chtěl ušetřit čas

16. září
8.8 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 674x Hodnocení: 8.8/10 Komentářů: 9 Kategorie: video

Značky: kamión , karma , řidič , protisměr , silnice

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
keď sa stretnú dvaja čuráci - jeden obiehal kolónu, druhý sa mu ešte uhol, aby chudáčik spolupičus nemusel cúvať tam, kde bolo jeho miesto - na koniec kolóny!
Tady si asi někdo léčí komplexy,jebu na kokoty a nechám je jet ať jsou co nejdál ode mě.Nikoho nevybržďuju ani nijak netrestám,jsem ohleduplný s nikým nezávodím.Na křižovatce netroubím na autoškolu že jim to trvá,na přechodu pouštím chodce a snažím se jezdit tak abych nikoho nezabil a víte proč??? Protože kokotů je na silnici už tak dost!!
ze se tohle nekomu chce
Já jsem už udělal to samé. Teda v osobáku, odbočil jsem z hlavní ulice bez světel do vedlejšky a v tom okamžiku jsem měl proti sobě podobnýho pičuse co předjížděl celou dlouhou kolonu která tam byla na dlouho a měla problém projet křižovatkou. Vždy když trochu couvl tak jsem stáhl vzdálenost na nula aby se nemohl zařadit čůrák. Chtěl jsem je docukat až na konec, ale pak se našel nějaký blbec co ho pustil, což mě teda nasral víc než ten dotyčný.
Jojo, zazil jsem tuhle v Susici za prejezdem. Sranky nahore, prejedu pres a najednou za zatackou cumim na borca, co mi vletel v mym pruhu primo prede mne, protoze predjizdel celou dlouhou kolonu, cekajici u sranek v protismeru. Toho jsem donutil couvat asi 100 metru, protoze ti, co je predjel pochopili a vychutnali.
Další pitomec za volantem, ale jen za ním. Oba jste byli příliš velcí srabi, abyste si navzájem prohodili klíč na kola předním sklem a pak si to šli vyříkat osobně. 😎😘
Joo když naserš špatného člověka 😃
Jo, ten MANik vypadal, ze ho s chuti nacechra.