Karma pro včelaře

18. dubna

Dráždění včel se nevyplácí...

6.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 9 485x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 29 Kategorie: zvířata

Značky: útok , karma , včela , včelař , dráždění

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Vosičko ? už jdi laskavě do piče ty kokote vymrdanej..neustále cpeš reklamy a clickbaity na videa ..pokaždé se otevře okno na vyjebaný erotický chat, alliexpress apod hovna.. ty jsi fakt kokot s velkým K.
Napiš mi email, pošlu ti fakturu k proplacení serveru na měsíc a po uhrazení tady na ten měsíc neuvidíš ani jednu reklamu 😉
Napiš mi email, pošlu ti fakturu k proplacení serveru na měsíc a po uhrazení tady na ten měsíc neuvidíš ani jednu reklamu 😉
A protože jsi debil, tak si neuvědomuješ,jak to tady průběžně s vašimi zlepšováky upadá. Dřív jsi tu měl desítky i stovky komentářů pod každým videem. Teď jich máš málokde přes dvacet. Zabil jsi návštěvnost webu kreténe a dál tady zkoušíš donasrat ty úplně poslední lidi.
Je vidět jak seš totálně vygumovanej člověk. Když na to nemáš prostředky, tak se na to vyser a prodej to, tak to prostě chodí, že to občas nevyjde. Celé jsi to tu domrdal a z dobrého webu si udělal akorát tak reklamní portál. Pomalu každé video se chová jako nějaký clickbait na Alliexpres, Erotický chat, bongacams a chujoviny, nikdo na to není zvědavej. Jedna věc je na tom pozitivní, jsi v takovém loji, že seš snížil na takovou úroveň, že to musíš dotovat z peněz reklam na hovna. Každý má reklamu, ale logicky ji umí na webu umístnit tak, aby člověka při přehrání videa nerušila.
Možná tak: "desítky i stovky tupejch dementních komentářů". ..... ale vaše tupost, moje radost.

Zobrazit celou diskuzi