Ken Block v mexických ulicích

11. ledna

Ken Block prohání svůj Ford Focus RS RX v mexických ulicích.

3.1 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 11 541x Hodnocení: 3.1/10 Komentářů: 28 Kategorie: sport

Značky: auto , rychlost , mexiko , ford , ulice , drift , přesnost

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Pojebaná reklama
kdyz uz corknes video z yutube dej si prosim tu namahu a uploadni ho v HD
Jen aby mu za ty piñaty plněný kokainem někdo nevyříznul srdce za živa.
Takhle jezdim v cizím městě,když něco hledám a zblázní se mi GPSka.
Chce to víc uřezaných hlav ...to je základ .
Furt stejný, dál...
Pan honilpero
První zatáčka mrd do zdi, pak několik začátečnických obrubníků, skůtry cajk, jinak se nepovedlo nic. Stejným stylem jezdí starej Franta Pšenka žigulíkem na sněhu po Kutný Hoře o půl páté ráno do Kolbenky zametat špony. A to má dvojku pod kůží.
Zametat špony 😄
X pokusov na jeden podarený záber a pritom nedokáže poriadne zajazdiť ani jednu etapu wrc... Jebo
Tak za toto ho platí Monster Energy a je to len efektná reklama. Jeho úspechy vo WRC s tým nemajú absolútne nič spoločné. Ani modelky hrajúce v reklamách nemusia vyhrať súťaž v kráse...
Nic proti,ale na sport5 jsem viděl že Ken Block má už svoje vlastní závody.a jezdily tam i piloty WRC.a říkaly že Ken Block je obchodník a on stojí za značkou Monster energy.
Môže byť, ale nič to nemení na tom, že tieto videá sú len reklama a nesnažia sa nikomu nakecať, že je Block najlepší rally pilot na svete
Tak jako tak je Ken Block sakra dobrej pilot rally vozů, tyto videa se nemusej líbit každýmu, ale výsledky za ním jdou znát, stačí se podívat kde a co zajel. Ale pak se tu vždy objeví parta maníků, co potřebuje 450 senzorů, aby zaparkovala na parkovišti u Lidlu, co tvrdí, jakej je Ken Block loser.
Presne tak.
však hej, neposerte sa. netvrdim, ze to je totalne zly jazdec, pravdepodobne je lepsi nez ja len som tym chcel povedat ze nie je taky ako ho prezentuje toto video a x podobných kokotin, ktore sa viac hodia do cirkusu nez do motosportu. Je lepsi obchonik nez jazdec. čau!
asi taky nějákej Žito,nebo Ječmen?