Khabib vs. Conor

06. října

Las Vegas, USA: Zítra ve 4 ráno začne galavečer UFC 229 a cca o 2 hodiny později dojde k souboji mezi Khabibem Nurmagomedovem (30 let, 177 cm, 70 kg, 26-0-0, Dagestán) a Conorem McGregorem (30 let, 175 cm, 70 kg, 21-3-0, Irsko). Zde je video z jejich posledního "vyhroceného" vážení a face-off. 

Soupeři se proti sobě utkají v pěti kolech po pěti minutách s minutovou přestávkou a bojovat se bude na stejném místě, kde McGregor nastoupil do boxerského ringu s Floydem Mayweatherem, tedy v T-mobile Areně v americkém Las Vegas, s kapacitou pro 20 tisíc diváků.

Sázkové kanceláře mírně favorizují Nurmagomedova, např. Fortuna vypsala kurzy 1.62 ku 2.37.

6.0 /10

košík

Zhlédnuto: 18 637x Hodnocení: 6.0/10 Komentářů: 48 Kategorie: sport

Značky: usa , fightclub , rusko , mma , ufc , bojovník , smíšená bojová umění , las vegas , irsko , dagestán , conor mcgregor , khabib nurmagomedov

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tyhle divadla kolem me neberou ale na zapas sem zvedavej. Conor by mohl chtit vyhrat, ne jen tam jit uz jenom klasicky pro tezky love. Takze bych ho nepodcenoval. 😄
Vsadil jsem si na Khabibova. Conorovi fandím, ale mám dojem, že dostane na budku.
Divadlo jako ve wrestlingu 😄
  • Yura
  • 06.10.2018 13:45
Ano je to divadlo nezbytne k tomu, aby dostal rekneme misto 100 000 dolaru 10 000 000 dolaru, ale nechces srovnavat MMA zapas se zapasem pro wrestlingu ze ne? Jeste k tomu predzapasovemu divadlu. Ono u vetsiny borcu je to nudne a casto i hodne trapne, ale Conor je v tomhle opravdu jedinecnej a proto ho zna i plno lidi co vubec MMA nesleduje a proto je placenej tak, ze by se na to ani nedokazali slozit vsichni ostatni UFC fighteri..
Ono by se vlastně dalo říct, že nakonec každý sportovec je jen chodící reklama. Stejně jako youtubeři nebo streameři. Všichni nabízí nějaký obsah, aby se co nejvíce zviditelnili. A taková živá a chodící reklama je asi dost efektivní. Proto taky UFC není ani moc žádná "sportovní" událost, když se tam domlouvají zápasy jen na základě sledovanosti a výdělečnosti.
A jinak souhlas. To vážení a tiskovky, to je komedie pro diváky. Nevím, jestli mi kvůli tomu mám brečet nebo se smát. Zápasy jsou samozřejmě ostré a rvát se umí.
"Proto taky UFC není ani moc žádná "sportovní" událost" Sorry, ale tohle je naprosty ulet. V UFC jsou ti nejlepsi MMA zapasnici sveta a muzes tam videt ty nejzajimavejsi zapasy. Vsechny ostatni organizace od Bellatoru po RIzin apod.. Jsou nekolik trid pod UFC.. To divadlo kolem me nezajima. Nejak na sebe vydelavat musi. Me zajimaji ty zapasy a ty jsou neskutecne. Nemuzes se divit, ze Dana tak nadrzuje lidem jako je Conor.
On sice tlacha, ale rozdil mezi ostatnima a jim je, ze on si to muze dovolit vzhledem k tomu jakej je ti fighter.. Jinak Dana jako prezident si myslim dela dobrou praci od sameho pocatku. Bez nej by treba uz UFC uplne zaniklo a MMA jako takove by treba nebylo tak popularni a musis taky uznat, ze dela zapasy k tere vydelaji, ale taky takove, ktere chcou videt fanousci. Protoze on sam je fanda MMA. Neni tam jen proto, aby vydelal pracky. Ty uz vydelal davno..
Ja myslim ze o tom to je , delat zapasy ktere jsou atraktivni a ktere chteji videt divaci.
Co tam na konci dělal Daniel "San" a jeho jestřábí postoj????
Nevíte jestli je to na O2 TV?
Nova Sport 2, cca v 6 rano zitra.
neperte se.