Klimatičtí aktivisté vs. naštvaný řidič

14. července

Klimatičtí aktivisté blokují silnici musí čelit různým lidem, včetně těch naštvaných a agresivních, jako je například řidič náklaďáku ve videu.

8.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 653x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 24 Kategorie: porno

Značky: agrese , náklaďák , agresivita , řidič , silnice , agresor , aktivisté , blokování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
www.tsflirt.men je místo pro flirtování se zajímavými transsexuály! Spojte se s nimi na flirtování a rande už dnes. Stejně jako vy hledají vzrušující setkání (u vás nebo u ní doma). Je to bezpečné a pohodlné i pro nezkušené nebo zvědavé. Přejděte na www.tsflirt.men a zaregistrujte se zdarma, Podívejte se na profily, začněte flirtovat a randit. Stručně řečeno: snadný kontakt pro něj i pro ni!
Vypičovat je všechny do píče ty zasraný píče a bude klid pičo!
Proč policajti nekonají a nevyčistí silnici vodním dělem?
  • Okay
  • 14.07.2023 21:10
Medii je tam pomalu vic, nez tech teroristu. To chce v klidu prijit, rozepnout poklopec, pochcat jim hlavy a u toho rvat, ze bojuju proti pouzivaji pitne vody ke splachovani hajzlu.
  • Sobi
  • 14.07.2023 18:00
to je fakt banda zkurvených zmrdů. něco jako heimmdall a black.
No dovol, já sedám tak maximálně tvojí mámě na xicht, na silnici ne...
najskôr zmrdi rovnako vypatlaní ako tí "Srala u kravína!" zmrdi!!!
kokotko osička a kde je koniec videa?
Měl ho pořádně rozjezdit dementa.
milí lidičkové s rudým transparentem, jste si jistí, že ten váš "Gesellschaftsrat" bude opravdu znamenat "mehr Demokratie"?
Podívejte jaký mají kamery ty mrdky, určitě to financujou vysoce postavení lidé. Dám ti 1000 eur, když si půjdeš sednout jak houba na silnici a necháš se přejíždět autama ať ztoho můžeme udělat náborový video, jak jsou lidi zlý a jací jsou aktivisti hrdinové a nadlidi.
  • Okay
  • 14.07.2023 21:11
Prachy do tech ztratovek tecou brutalni. Bohuzel i na pravniky. Proto jsou si ti sulini tak pevni v kramflekach.
Určitě se nemohl dívat v klidu na film.
  • Okay
  • 14.07.2023 21:18
Zeptej se nekdy Polaka, proc s tim kramem jede jako prase. At ti povyklada, jaky maji flastry za kazdejch 5 minut zpozdeni. Ne, ze bych je litoval, ale celej zkurvenej polskej stat tohle podporuje a ti ridici jsou v pasti. Takze pak nejakej picus na silnici tomu ridici klidne skrouhne vejplatu treba o tretinu. A ridic si na nem vezme uplny hovno.
Tak může jít k pasu. Tam je místo pořád.
Kdyz budou vsichni ridici u pasu, dopadne to jako v Anglii.
Teď si představte, kdyby jel třeba rychle a nedobrzdil to. Jeho chyba by to nebyla, protože ty vemena nemají na silnici co dělat !
  • Okay
  • 14.07.2023 21:19
Bohuzel mel by spoluucast. Tak je to nastaveny a proto to ti teroristi takto delaji. Oni nejsou blbi, jsou to kurvy vychcany.