Klimatičtí aktivisté vs. naštvaný řidič

14. července

Klimatičtí aktivisté blokují silnici musí čelit různým lidem, včetně těch naštvaných a agresivních, jako je například řidič náklaďáku ve videu.

8.7 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 11 704x Hodnocení: 8.7/10 Komentářů: 24 Kategorie: porno

Značky: agrese , náklaďák , agresivita , řidič , silnice , agresor , aktivisté , blokování

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Fous
  • 14.07.2023 13:09
Ti debilové si nic jiného, než otisknout vzorek pneo na držku nezaslouží. A není daleko doba, že tak nějakej zelenej šulín dopadne.
  • Okay
  • 14.07.2023 21:21
Ti, co je financujou, na to jen cekaji. A pak ridice nechaji shnit nekde v lochu a vsechna media se budou predhanet, aby informovala, proc tam ten kreten pod tim autem skapal a za jaky ideje. To je negativni reklama, za kterou jsou ochotni globalizatori zaplatit cokoli. Podobne, jako se 'nekomu' vyplatilo financovat Majdan. Pritom dodnes neni UA v EU ani NATO a cert vi, kdy bude. Jsou za tim jen prachy a krev uplne jinejch lidi. Tady s tema kriplama to bude to samy. Masomlejnek pod nakladakem, ale prachy potecou dal.
Pokud je to soukromník tak se mu ani nevím.. jemu to čekání nikdo nezaplatí.
Jo a měl jim přejet hnáty..pak by si do konce života vyčítali jaký že jsou idioti 😃 hned by byli moudřejší..
jj, ten kapalný kyslík a/nebo dusík a/nebo argon apod. taky nemají neomezeně času
On je tam spis jinej efekt a dobre natocenej - ten ridic si vycistil silnici, odesel a v dobe, kdy nastupoval do kabiny, si tam ten sulin zase sednul. Takze ridic ho nemohl videt a sulin tam prokazatelne vlezl umyslne, jasny pokus o sebevrazdu. Ridic se rozjel a naprosto v poradku zastavil, jakmile zjistil, ze je vpredu prekazka. Takze ridic udelal maximum pro bezpecnost.