Kolo, kolo mlýnský...

08. února

Používáním insekticidů ztratily čich a nemohou najít cestu ke svému hnízdu. Myslí si, že to ví někdo jiný, a začnou ho sledovat, ale ani oni to neví. To vede ke kruhu smrti. Pronásledování pokračuje, dokud všichni nezahynou.

8.1 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 393x Hodnocení: 8.1/10 Komentářů: 7 Kategorie: příroda

Značky: smrt , hmyz , zahrada , hnízdo , kolo smrti , čich , insekticidy

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tvl, vosičko, čeho sis šlehnul? Mravenci pro komunikaci používají feromony a když takhle pochodují v kruhu, tak omylem udělali chybu a následují se do upochodování k smrti. Ale insekticid s tím nemá nic společného, ani zrak, ten mají špatný... achjo...
Šlehnul si zřejmě pravopisnýho skillu od dementního kolegy.
O zraku tam není ani slovo ale o čichu tam píšu, tedy používáním insekticidů ztratí čich což souvisí s těmi feromony jak píšeš a pak jsou ztraceni 🙂
Jenze tady predseda Aorta ma pravdu. Kdyz by ti mravenci ztratili schopnost vnimat feromony(cich) tak by se rozutekli do vsech stran. Tady holt sledujou donekonecna feromonovou stopu co omylem vede do kruhu.
  • panS
  • 23.02.2022 21:56
Tvl vy jste experti. Mi připomínáte paní Emilii, která pracuje jako prodavačka v Tescu a ve svém volnu se věnuje experimentální a molekulární biologii a obzvláště loni na netu podávala spoustu zaručených rad a informací o covidu.

Zobrazit celou diskuzi