Komínová demolice

30. května

Povedená demolice, která se i přes všechny komplikace obešla bez zranění..

9.0 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 16 273x Hodnocení: 9.0/10 Komentářů: 44 Kategorie: video

Značky: překvapení , technika , práce , bourání , demolice , bagr

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ve vězení byla menší buzerace než tady, kde se musím jak kretén pořád dokola přihlašovat.
Kájínek-bohatým bral a chudým mával. Zavřenej jako vrah, bohužel zakopl o špatnej soudní práh,, vypuštěnej jako celebryta, ale příště by radši seděl někde v teple u koryta. Možná to byl jenom disident, pak by tedy byl i dobrej presidet, jeho mluva je hezká, stačil by jako reprezentant česka, ti jediní dva co by jej nevolili, už dávno překopali, je to už přeci dávná minulost a s tou pistolkou to byla přece jen taková pitomost a Jirky už taky přešla ta děsivá zlost.
Jj, Kájínku sice nejseš žádnej andílek, proto jsem ti to složil narychlo, jen než mě odpadl od cígárky popílek, ale ten tvůj případ, to by jednoho namchlo, je to tvrdej dopad.
Jo a Kájínku, jak to bylo s tím útěkem? Někde jsem četl že sis prej upletl lano z pubického ochlupení, mříž jsi pžepiloval ukousanými nehty a když po tobě stříleli ze samopalu, tak si skákal po jedné noze v intervalech střelby aby tě netrefili, a aby tě psy nevystopovali tak sis prej rok nemyl nohy a psy zvraceli a nestopovali, bylo to tak nějak?
Se tam vrat, vid, Jirko.
Zlatá basa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .-D
Taky si to video pamatuji.
To bylo ještě před tvým nástupem do výkonu?
Dneska jsem se musel 5 x přihlásit a ještě mě serte s komínem 😞
docela by me zajmalo do kdy se budu porad prihlasovat jak skurvysyn
Dokud jím budeš 😄
A to se vyplatiiii
stroj za několik mega v píči a strojník zesranej až na zádech. Tohle nikdy nepochopím, proč to nenechaj odbouchnout nějakým profíkem
No jako taky by mě zajímalo, co že to vlastně čekal. To se přece dalo čekat, že to žuchne na tu stranu odkud do toho šťouchnul (pro pomalejší - funguje to stejně jako u stromu, ten taky padá na tu stranu kde se vysekal prázdný klín sekerou)
Co za píču tam furt houká ? Dovedete si představit jak dlouho se stavěl ten komín ? A kolik lidí ten ,,blbej komín'' živil ? Dneska si tam stoupne pár buzerantů a kurev, čumí jak ten komín padne. Přelámat vám hnáty !!! Kokoti a buzíci. Kteří nic neumíte. Jen parazitovat a čekat z nastavenou prackou !!!!!!!! Táhněte do ŘITI !!!
Pravdu vravíš
Pravdu vravíš
Sis musel udelat dalsi profil co? Tema hovnama by to odpovidalo
Ty máš slušně vymleto 😄
Ty zase vykouřeno 😄
kdyby si to chtel hodit na hlavu, tak se mu to povede tak na popaty 🙂
Ten konec není celej, ale mám pocit, že ten na konci mu tam šlukne peněženku.
hele bouračka: http://tydenikpolicie.cz/policiste-na-ustecku-natocili-palubni-kamerou-ve-svem-voze-nehodu/