Krásky ze světa #10 (foto + video)

05. července

IZRAEL: Fotky a krátké video 20leté Kim Mellibovski, která si v současnosti odpykává povinnou vojenskou službu u izraelských ozbrojených sil IDF. Taky dává fotky na Instagram, kde ji sleduje zatím pouze 22 tisíc lidí.

https://www.instagram.com/kim_mellibovsky/

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 31 109x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 60 Kategorie: galerie

Značky: bruneta , sexy , instagram , krása , army , izrael , amatérka , armáda , idf , kim melibovski

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Samozřejmě - mrdal bych ji. Tak jako všichni tady a kdo ne tak kecá nebo je buzerant. Ale můj typ to není... a navíc židovka? Před orálem tě obřízne a předkožku sežere.... někde jsem to slyšel, tak by to měla být pravda
Musíš jí chytit za ty zidovsky rohy a ukazat ji, kdo je panem ...
No ty pičo 😄 😄 😄 😄
Luxusní mrdna. A navíc umí střílet.
Umí mačkat kohoutek, jestli umi i strilet videt neni
Takový nic ...
krásná figura excelentní rozpič, co byste chtěli, dementi ? by mě zajímalo, co máte doma ..
Myslim, ze bychom meli vice myslet na nase bratry Slovaky. Nechci tady zadelavat na bratrovrazedny konflikt, proto zadam vedeni NdR, aby tady nahralo galerii s prehlidkou baranu.
ale copak pičus bin anders a kobliha má nový nickname? Nevěřím že takových primitivů je víc. Nedělej si ostudu a zkus svůj čas využít lépe než se ztrapňovat debile.
Ty jseš trapka, co vyděláva 30 tisic cisteho. Proto za mnou chodi tvoje stara; bo nechce sukat s neschopnym kokotem jako ty. A vcera u me byla i tva matka. Pozdravuj fotra.
Luxusni! Tady ale budou vseci picovat, pri tom doma honi na gay pornem.
  • Dony
  • 05.07.2017 23:09
Snad se zachvilku dočkáme i toho, až ji budou řezat glavu 😄
Šest komentářů a všechny negativní hodnocení objektu, zkusil bych hodit fotky: Obludy ze světa, aby to trochu potěšilo oko, na tyhle se fakt nedá ani podívat..
nicříkající bléma......
  • Hrb
  • 05.07.2017 22:22
Další tuctová píča s našpulenou tlamou...
Přesně tak, největší zájem takových blbých kurev fotit si kozy na Instagram a sledovat počet sledujících, kurva tak vznešený životní cíl. Takovou blbou píču by určitě chtěl mít každý doma... do doby než by ji měl, protože s takovou nemá cenu dělat nic jinýho než mrdat a to se člověku omrzí, pak zjistí, že takovou mít je úplně k hovnu, protože má v hlavě nasraný a nemá ani žádný normální zájmy mimo Instagramu.