Krásky ze světa #10 (foto + video)

05. července

IZRAEL: Fotky a krátké video 20leté Kim Mellibovski, která si v současnosti odpykává povinnou vojenskou službu u izraelských ozbrojených sil IDF. Taky dává fotky na Instagram, kde ji sleduje zatím pouze 22 tisíc lidí.

https://www.instagram.com/kim_mellibovsky/

6.8 /10

košík

Zhlédnuto: 31 075x Hodnocení: 6.8/10 Komentářů: 60 Kategorie: galerie

Značky: bruneta , sexy , instagram , krása , army , izrael , amatérka , armáda , idf , kim melibovski

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Mistni sebranka honosexualu a Slovaku stejne budou breptat, ze je moc umela a blablabla... meli jste se lepe ucit na skole, panicove. Takove kurvicky si muzeme dovolit my, co jsme se dobre narodili. Fotr mi dava vetsi kapesne jak vase prumerna pulrocni vyplata, vy mrdky. A muzes mi nadavat, ze jsem povolanim syn, ale jenom mi to zavidis.
Tak jsem si rikal, ze v teto diskuzi uz reagovat nebude ale musim. Muzes mi rict cim, se taky chlubis? V nicku mas vek 35. Jestli to sedi, tak musis byt uplna pica, ze to co si napsal si vubec bez skrupuli pustil na verejnost. Pokud tvuj prispevek neni jenom tvoje zbozne prani, tak zacni se sebou neco delat. O vyplatu nekterych tady se taky urcite nemusis bat.
Řekl bych, že reálně je mu tak 14 a dostává od maminky 50 korun týdně.
Pinny, ty lundro vyjebaná, ty jseš doktor v Motole na interně? Lol... a kolik Ti platěj? 50 tisic aji se službama 8krát měsíčně přes svátky a víkendy s přesčasy? Lol... mezi tím, co děláš vyšetření starým babkám per rectum, tak já mrdám o víkendech Tvou starou u Tebe v ložnici. Mně posíla fotr prachy měsíšne víc, než Ty vyděláš za půl rok. Ještě se večer stavím za Tvou mámou a zamávám ji s roličkou ropných doláčů před xichtem, až mě bude rozkuřovat. Pozdravuj fotra.
O Tvou výplatu se nebojím, bojím se o Tvůj důchod, který Ti v Německu rozkradnou na dávkách přistěhovalci, zaplacení z USA, Něemeck a Saudské Arábie. A ještě se bojím o anál Tvé matky. Včera, když jsem od ní odcházel, tak říkala, že trochu krváci. Pozdravuj fotra
Hm, tak to si me rozsekal. Jo mati i zena rikaly, ze te mam pozdravit. No doufaji ze uz nedolezes, bo pry s takovym nadobickem muzes tak strasit kolibriky. No to vis, chloubu ti tatinek asi nekoupi, co? S malym kasparkem velke divadlo nezahrajes, to jenom abys vedel. Doktor na interne nejsem, ale jak to to tak ctu, tak ty ten analek asi muzes co? Dela ti to dobre, jak te tatinek mrda do prdele za rolicku ropnych dolacu?
Xxmanios: kdyby ses dobře ve škole učil, tak by si viděl, ze ten komentář s doktorem bylo na pinnyho. O Tobě si myslím, že jseš fašistický Gastarbeiter, který rozkuřuje africké přistěhovalce v Německu za prachy, které vyhazuju denně v bordelu, kde dělá Tva matka. Vždycky jsem se chtěl sblížit se svým otcem, ale on mě nemůže jako bastarda veřejně přiznat. Proto mi posílá prachy, na které Ty musíš dřít. Tvoje stará mi ted´ volala, ať Tě tolik na NDR neztrapňuju.
Kde nic neni ani smrt nebere. Ty si zarny priklad toho, ze nejhorsi je srazka s blbcem. S tvym intelektem ti asi nic jineho nezbude, nez se nechat vyzivovat tatikem za protahnuti kakaove komurky. Zij blaze gumo.
xxmanios: Víš, že děcka Tvé ženy nejsou Tvoje? Vymrdal ji můj nevlastní brácha Ahmed, když si byl na služebce. Když jsem mrdal tu jeji vygajdanou kundu naposledy já, tak říkala, že není zvyklá na tak dlouhé mrdání. Že prej se uděláš po minutě. Ale já se Ti moc nedivím. Tvou starou bych už taky nešukal a raději bych si ho vyhonil. Zato Tvoje matka mrdá dobře. Ale Tebe nějak s fotrem nedomrdali a proto jseš taková nula s výplatou sociálnich dávek českých cigánů.
Kéž bys byl aspoň trošku vtipnej. 😞
Pinny, vtipnej nejsem. Všechno je to smutné, že makáš jak mezek na sociální dávky pro cigány za tak malý groše, zatímco já si užívám s Tvou starou a prachy mi posílá fotr.
Jestli pícháš moji starou, dobře ti tak. A tchýni vojeď do prdele, prosím.
ojebyn: +1: 😄

Zobrazit celou diskuzi