Krug vs. Thomas

28. května

28.května 2019, Boston, USA: 28letý americký obránce Torey Krug (Boston Bruins) ztratil v souboji s Davidem Perronem (St. Louis Blues) helmu a poté si přes celé kluziště dojel pro 19letého kanadského Roberta Thomase. Boston první finálový zápas vyhrál 4:2.

7.4 /10

košík

Zhlédnuto: 21 746x Hodnocení: 7.4/10 Komentářů: 48 Kategorie: sport

Značky: usa , hokej , hokejista , nervy , náraz , nhl , boston , boston bruins , st. louis blues , torey krug , bodyček

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Stojí zato vidět i co tomu předcházelo, proč si pro něj takhle dojel.
A to bylo co ?
Ta stránka je uplně v piči, poslední dva dny je načítání videí hrůza.
Zajímalo by mě, jaký hovádka to tady komentujou.. 😃 je to čistej zákrok, sice hodně tvrdej, ale čistej.. Hokej je prostě drsnej sport a neni pro buzny jako fotbal..
Nesleduji hokej ani fotbal. Stanu se spolecensky nezadoucim? 🙄
Samá plačka a močka tady. Tohle je hokej vy golfisti.
Bych te kurve pekne nastavil kolinko na hlavu a uspal bych toho zmrdečka navždy. Zmrd by zasloužil pěkně teleskopem přes klični kost.
Ale jako peknej dement, to se mu musi nechat..v 28 letech tohle udelat 19ti letymu klukovi a poslat ho treba na vozejk, preci jen to nebyl uplne nejslabsi hit...me ani moc neudivuje..me se libi jak projevil svou inteligenci, kde se musi pomstit za kazdou cenu..bezmozek...a to klidne na uplne nekom cizim ten musi mit tak vylizano, ze v tu chvili byl nebezpecnej asi ivlastnim hracum...
Takže těm 19 letým se budou góly počítat jenom za půlku, protože jsou ještě malí nebo co? I v té rybníkové soutěži, kterou jsem hrál, nám tloukli do hlavy, že pokud budu čumět jenom na puk, tak mě někdo sejme a co se stalo, když jsem jenom čuměl na puk? Někdo mě sejmul.
Pokud mam hodnotit sport podle toho jak rychle do nej napali a jestli mu da loket do ksichtu tak je hokej suprovej...kdyz se budu chtit podivat na sport kde jde o techniku o taktiku a skillovy veci tak kouknu na fotbal. Kdyby se takhle proti nekomu rozbehnul na travniku tak si dost nabije pac na sobe nema tunu armoru, to uz by nebyl takovej frajer. Cutalisti maj tunu make-upu a padaj jak hrusky, da se to hrat i na ustani souboje..ale nekdy jim zas jde o standardku..
Zkus si někdy pustit hokej a nehodnotit ho na základě jednoho hitu z NDR, ty buzerante.
Asi jsem hokej v televizi nikdy nevidel ne ty slapko XDD
jéžiš, vy plačky, v NHL se zkrátka hraje jinak s daleko větším důrazem. Taky nevim, k čemu tyhle zkroky jsou a úplně bych se bez nich obešel, ale tak to prostě je.
pripomelo mi to tohle. https://youtu.be/UISlAyxevh4