Kuriózní gól v Chorvatsku

29. října

CHORVATSKO: V zápase 13.kola první chorvatské ligy mezi Hajdukem Split a NK Slaven Belupo byla vstřelena málo vídaná branka. Domácí brankář nejprve špatně vyhodil míč, ale následnou střelu dokázal vytlačit na tyč. Hostující brankář si však myslel, že to byl gól a běžel se radovat ke střídačce. Místo 1:1 to bylo 2:0 a tak i utkání skončilo. 

9.5 /10

košík

Zhlédnuto: 21 878x Hodnocení: 9.5/10 Komentářů: 24 Kategorie: sport

Značky: chyba , fail , fotbal , fotbalista , gól , brankář , evropa , tyč , chorvatsko

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
patří mu to, debiloj, celej fotbal je zvláštní, kašpar dá góla a začne představeni - nejdříve všechny gratulanty odhání, pak si dává prsty před pusu, aby lidi snad jako byli ticho, kdyby ovšem ztichli, tak mu asi překvapením spadnou trenky, nedej bóže kdyby se mu snad pár dní předtím narodil fakan..., pak se jde pomuchlat s náhradníkama a podavačema míčů a jde hledat dres, který předtím patrně odhodil. Magoři...
Občas zvedni svoji línou prdel a jdi dělat jakýkoliv kolektivní sport. Pak ze sebe nebudeš muset dělat debila, ale pochopíš chování jiných lidí!
Příteli, sportuju celý život, včetně prožitých radostí a strastí, jen ze sebe nedělám kašpara jinak, viděls takhle šaškovat volejbalisty, ragbisty, baskeťáky atd .. ?? Ne, oni si musí pošetřit síly, na komedie jim už nezbývají Takže tyhle tvý moudrý kydy jsou fakt o ničem , přesto přeju hezký den
Presne, podívej se na jinej sport. Nikde jinde se neradujou jak debilove
mozna to bude tim ze v bsaketu a jinejch sportech se skoruje kazdych par sekund ne?? tam by asi takova oslava treba po kazdym kosu vypadala jak u debilu na dvorecku.... fotbal je trosku neco jinyho a kdyz tlacis jednoho gola 80 minut a pak ho das tak ty emoce jsou asi jinde 🤗
Jojo, v hokeji se na sebe taky po kazdem golu lepi u mantinelu, jak buznicky 😂
Nejvíc mi vadí, že většina fotbalistů jsou zasraní simulanti... Proto je lepší ženský fotbal, ty baby jsou tvrdší než většina světových profesionálních fotbalistů... takoví šampónci dělají normálním chlapům jen ostudu... A pak jsou nejlepší Hooligans - neviděl jsem u žádného jiného sportu, že by někdo dělal takový bordel, bezmozci se dívají na bezmozky na hřišti... Nudnější "sport" je už jen baseball.
Zasranej simulant, hodne casto je to kalkulace. Proste ziskas balon a zachranis muzstvo, takze vlastne strategie. Ale ja to moc nesleduji, takze urazet nikoho nemusim.
Já fotbal trochu hraju a vtipný co píšeš. Je to tak, ale to jsou emoce a když dává prst před pusu tak to je třeba na fanoušky, kteří na něj předtím něco řvali nebo na kritiky. A tady to brankář zjevně přehnal s oslavou, možná, protože ten druhej gólman udělal chybu a karma mu to takhle vrátila a nebo, že by mohli bodovat venku. Zvláštní, co se všechno může ve fotbale stát.
Nejenom golman, ale i obrana si dala pauzu.