Lesní požár v Oregonu

09. září

USA: Západní pobřeží Spojených států sužují lesní požáry, způsobené vysokými teplotami a horkým větrem. Nejvíce jsou zasaženy státy Kalifornie, Washington a právě ve videu ukázaný Oregon, kde se i obloha zbarvila do ruda. Guvernérka Oregonu Kate Brownová vyhlásila v oblastech Marion, Lane, Jackson, Coos, Lincoln, Washington a Clackamas nouzový stav. 

7.2 /10

košík

Zhlédnuto: 13 772x Hodnocení: 7.2/10 Komentářů: 35 Kategorie: příroda

Značky: usa , počasí , příroda , oheň , požár , peklo , lesní požár , oregon , apokalypsa , obloha

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To se asi ten nahoře nemůže dívat na ty "bandity", tak to chce vypálit, ohněm očistit
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
Red live matter
Ty vole, tam jim hoří každej rok, vždyt tam už nemá co hořet.
Takto to vypadalo v GTA:SA na 3. ostrově když zapadalo slunce :Dd
Tvl, ty amíci jsou fakt akorát vosprchovaný rusáci...😲 Oni si projíždí mezi dvouma lesníma požárama v klídku autem s dětmi, jako kdyby se nic nedělo..neohroženě.. Kdyby se jim ten krám zastavil, páč by ho řídící jednotka odstavila, že má motor málo kyslíku, to by byl návrat do reality...😀
Hehe, už i ta příroda se snaží zllikvidovat tu levičáckou svoloč. Brownová by měla skočit do nejbližšího táboráku. Škoda normálních lidí, co musí v téhle komoušské utopii žít.
tak to se divím že nám tady už nebouchla sopka, to co u nich je levice je u nás pravice 😃
Pravice? to myslíš ty zmrdy zlodějské z ANO? nebo ty socany? ty parazity, co jen sosají ? nebo ty zkurvené udavačské komoušké vrahy ? Aha tak to jo. Kopni se do hlavy blbečku.
Prave naopak stary, toto tam lavicaci prave zacinaju. Amerika hori lebo americkym teenage komunistom jebe na hlavu a zapaluju to tam...
No a typka jede normálně do rachoty... vemte si příklad.
to je v pořádku, to je Trumpův oheň který spaluje covid. Make America Great Again!
skoro jak smog na ostravsku, jen jiná barva
Určitě nejsi z Ostravy, jinak bys tohle nenapsal. Možná z velkým náhledem by se to snad moholo přirovnat za dob hlubokého socialismu. V té době komouš sral na nějaké lidi. Dnes je to už uplně jiném gardu.
to byl jen vtip 🙂