Letušky #2

06. prosince
7.5 /10

košík

Zhlédnuto: 11 496x Hodnocení: 7.5/10 Komentářů: 53 Kategorie: galerie

Značky: sexy , holky , amatérky , krása , nohy , silonky , podpatky , milf , podvazky , letuška

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Příště prodavačky z Lidlu,prosím.
😄
Kamos dela do letadel a rika ze vzdycky kdyz je nekde v zahranici posadka tak jsou to hrozny orgie a vsichni se tam vojizdej navzajem. Vsichni chlapi co litaj nebo opravujou letadla tak chlastaj prvni ligu a vsechny zensky co se kolem toho motaj jsou stetky.
tak to je jasný - jsou den někde na hotelu a piloti maj prachy jako sviňa - i ty bys píchal o život (s těma pilotama :-))
Nejen s nima, i s mechanikama. 😄 Prej tam probehly hlasky jako "Nestrikej do me, my se s tim mym snaizme o dite" atd., ze i ti chlapi cumej, co to proboha je. 😄
tak treba to maj ty letusky v popisu prace.
A já nikdy takove letušky nepotkal. Pokaždý jen průměrný holky a jednou steward. 😀
Kámoš si nabalil letušku. Porodila a teď ani kolo by sis o ní neopřel
to se porodila z podoby?
Porodila na vlas stejného malého ,,Kapitánka'' 😄
Já se omlouvám, ale co s tím všichni máte? Letuška je jenom nóbl označení pro služku a uklízečku v letadle. Možná jsou pěkný, ale když se něco stane kapitánovi, pochybuju, že by nějaká dokázala přistát.
od toho je tam co-pilot 😉
Však ide len o to, že sú pekné.
  • Yura
  • 06.12.2017 14:36
Alexi ty si buzerant? Tady nejde o to, ze by mela vysokou skolu a umela ovladat letadlo. Tady jde o to, ze je to pekna baba v uniforme. Co na tom nechapes? Srovnani s uklizeckou je fakt usmevny. Uklizecka muze byt hlucha, nema, blba, skareda a muze uklizet. No Zapln letadlo takovyma uklizeckama a uvidime jak ti pujdou ksefty.. Letusky jsou jedine osoby v kontaktu s pasazerama. Takze na nich zalezi jestli budou spokojeni nebo ne..
Já přece neříkám, že jsou hnusný, jen prostě nevidím to, co se na nich líbí vám. Vzrušuje vás ženská, která leze do motoru nebo se zavírá do zavazadlového prostoru? Pěkných bab v uniformě jsou všude mraky. Co přesně dělá letušky krásnýma? Prostředí, ve kterém jsou? V tom případě já říkám, že letušky jsou nic v porovnání se sestřičkama.
  • Joan
  • 07.12.2017 02:52
já myslim že právě na tyhle případy mají kurzy !
za ty nohy na palubce pětadvacet na holou!!! 😄
Mít pěknou píču, tak ty nohy narvu do ,,Černých skříněk'' a nikdo s tím nic nenadělá 😄