Lev/lvice vs. zebra

12. května

Keňa: Zebra, která odvrátí útok lva/lvice na své mládě. Video bylo natočeno turisty v národní přírodní rezervaci Masai Mara.

9.6 /10

spartanDC

Zhlédnuto: 15 751x Hodnocení: 9.6/10 Komentářů: 45 Kategorie: příroda

Značky: útok , lvice , keňa , park , stádo , potrava , obrana , zebra

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
starýmu zebrounovi palec hore!
Elsa dostala do tlamy a pak čuměla jak dylina.
Hloupá kočka. V tom autě měla snadnější kořist, jestli dobře vidím pohyb. A jestli to video uvidí někdo z jejích známých, tak bude mít z ostudy kabát.
Jak ta lvice nakonci, co se to kurva stalo??
Vždyť můžou házet zvířátkám černý maso co zasmrdělo afriku 🐅🦁🐯🐅
Bravo, bravo! 👏😮
Proč je v názvu lev/lvice a v popisku taky? To negramot Sparťan už nerozezná lva od lvice tak tam pro jistotu dal obojí?
Mladyho lva, kteremu jeste nenarostla hriva moc nerozeznas z dalky. A genitalie taky videt nejsou.
Nebyl jsem si jistej ty kokůtku, tak se neposer.
Při téhle velikosti by už chmýří na hlavě měl, takže jasná lvice
Ta kočka je skoro stejně velká jako dospělá zebra... tak to asi mladý lev nebude co?
Hned mi nadávat... to o něčem svědčí. A jestli chceš napsat, že jsem si začal tím negramotem, tak na to zapomeň, protože je to pravda ty nečekané překvapení.
mozna chcel byt genderovo korektny
To je hodná maminka. Viděl jsem dokument, kde takhle zebra rozkopla lvici držku do krve a zlomila jí čelist. Komentátor jen konstatoval, že zdechne hlady.
  • Yura
  • 12.05.2020 09:51
Lvice dostala peknou kopacku do celisti. Jestli ju ma zlomenou, tak to muze znamenat pro ni konec..
Pane košíku /spartan DC chci se optat nejde dát pryč ta recaptcha ? Snad už zde nejsou spameři a furt ty obrázkly dávat toje hrozný... kluci chodím k vám přes 15 let, a tohle mě fakt prudí. Ve 40 si přijdu jak dement v označování obrázků...když chci něco napsat... Jeto frustrující , nevím zdali zatím není nějaký marketingový účel ale určitě v tomto názoru nebudu sám. Díky za odpověď jinak jste super web
To ma odfiltrovat ty úplný dementy, co nepoznaji ani autobus a přechod 😃 Navíc to bystří mozek! :)))
Já jim o tom psal před pár měsíci, protože mě to taky sere, ale prý nechcou riskovat další útok
Mám jen adblock a klikám akorát na okýnko. Žádné obrázky nikde nemám. A i na pc, ani na mobilu.
tak hlavně dneska je recaptcha i taková, že nemusíš nikde nic klikat a pozná, že nejsi robot. Ale to by se někomu muselo chtít strávit 50 sekund svého mizerného života a změnit skript na stránce 😃 https://developers.google.com/recaptcha/docs/v3
Tak já třeba s touto recaptchou nemám problém, kliknu že nejsem robot a to je vše... na obrázky jsem klikal snad jen jednou.
Jde o to, kdyz davas treba uz patej prispevek za sebou, tak te to samo vyzve, pripadne kdyz davas min komentu tak te to vyzve jednou za cas "aby se nereklo" Jinak je to par sekund, to je to same s adblockem, kterej jsem prestal pouzivat, pac se objevily napr. na YT kanaly, ktery krom liku uz jinak nepodporim.
Hele fakt nevím na co si stežujete, ty obrázky se ti objeví jednou, možná 2x a pokud nejste kokoti co je to hrozně sere a schválně dáváte špatný odpovědi tak se pak nedivte že to pořád opakujete.