Lev "zachrání" kořist

06. listopadu

JAR: Video z Krugerova národního parku, kde dvě lvice ulovily mladé prase savanové, ale přisral se k tomu blbý lev a neúmyslně pomohl kořisti k útěku.

8.4 /10

košík

Zhlédnuto: 17 936x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 36 Kategorie: video

Značky: lov , příroda , afrika , šelma , pomoc , záchrana , jar , debil , safari , lev , útěk , turistika , krugerův národní park , prase

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jak se za ním rozběhl směšně 😀 jak naprcaný kačer
To je lev muslim! Nežere vepřový.
Lev je snad to nejdebilnější zvíře v celý zvířecí říši.Třiadvacet hodin denně jenom chrápe. Hodinu si líže koule, řiť. Píču dělá. Vlastně ani nechápu, proč se takovýmu debilnímu zvířetí říká - král zvířat. Už vůbec ne, proč se řadí mezi predátory. Vždyť jejich lovecký schopnosti jsou na bodu nula. Valná většina pokusů o lov končí totálním fiaskem. Kdyby nekradli kořist hyenám, tak už dávno to zvíře vychcípalo. A víme o něm jen z učebníc a dokumentů. >>>>
>>>> On vlastně svým životním stylem a schopnostmi připomíná většinu Čecháčků. Proto ho má ČR ve státním znaku.
Co to meleš ty magore? Viděl jsi někdy lva z blízka, nebo jen v televizi? Jen tak pro zajímavost, když lev zařve, tak to oběť paralizuje a ta se zastaví. Ten zvuk co vydá je neskutečnej, je to jak z jiný planety. Nic podobnýho jsem v životě nelyšel. A jestli pochybuješ o loveckých schopnostech lva, tak jsi vážně hlupák. To že to za něj většinou odmakaj lvice už je jiná věc.
Podobný, jen opačný jev je pozorován i u člověka. Žena, když zařve na svého muže (také zvuk jako z jiné planety), tak má podobné paralyzační následky a dotyčný se raději nepohne. Tenhle jev je ale vídán až několik měsíců po ulovení. Kořist raději také většinu odmaká, aby podobné zvuky raději neslyšel. Vědci ale tvrdí, že to není zaznamenáno u všech těchto dvojic, tak nevím...
V televizi jsi ho viděl maximálně ty, ty čuráčí zasranče. Bo je vidět, že o tom zvířeti víš úplnou píču. A nad jeho loveckýmy schopnostmi se opravdu pochybovat nedá, to vážně nejde. Bo to kokotí a tupý zvíře vůbec žádný nemá.
je to Rebel!
je to Rebel!
  • Zeck
  • 06.11.2018 19:07
Lvi jsou úplně k hovnu. Kořist loví výhradně lvice, lev si celý den líže koule, leží ve stínu a čeká až mu jeho holky něco uloví, k tomu se pak přisere jako první, lvice odžene, nažere a zbytky nechá jim a mladým. Jeho jediná funkce spočívá v "ochraně" smečky, když ho vyzve jiný a silnější lev, většinou zdrhne. Nový lev zabije jeho mláďata, udělá si vlastní a cyklus se opakuje. Proto když na FB někdo sdílí citáty, že je "lev", sdílí, že je neschopný kretén.
Konečně někdo, kdo ví, co je to za dementní zvíře.
Co to tady melete za sračky vy dva kuřbuřti? Jo lev dělá hovno a jen chrápe, nebo si líže koule, protože potravu mu zajistí lvice. A co má dělat jiného? Měl by studovat doktorát na Harvardu?? On má pod čepicí, protože ví, že je nejsilnější. A to mu stačí. Nic dalšího nepotřebuje.
Ví, že je nejsilnější? Echm, jako vážně? Mravenečník by ho dokázal roztrhat na kusy a medojed to samé.
Más recht. Zralok bílý by ho taky roztrhal. Na cucky.
Serak ovládl dovednost převtělení a teď dělá paseku svým debilismem v Safari...
no fasa, Mufasa!
Tak to v životě chodí , kdo chce moc nemá nic 😜
ha-ha 😀