Lev "zachrání" kořist

06. listopadu

JAR: Video z Krugerova národního parku, kde dvě lvice ulovily mladé prase savanové, ale přisral se k tomu blbý lev a neúmyslně pomohl kořisti k útěku.

8.4 /10

košík

Zhlédnuto: 17 942x Hodnocení: 8.4/10 Komentářů: 36 Kategorie: video

Značky: lov , příroda , afrika , šelma , pomoc , záchrana , jar , debil , safari , lev , útěk , turistika , krugerův národní park , prase

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Zeck
  • 06.11.2018 19:07
Lvi jsou úplně k hovnu. Kořist loví výhradně lvice, lev si celý den líže koule, leží ve stínu a čeká až mu jeho holky něco uloví, k tomu se pak přisere jako první, lvice odžene, nažere a zbytky nechá jim a mladým. Jeho jediná funkce spočívá v "ochraně" smečky, když ho vyzve jiný a silnější lev, většinou zdrhne. Nový lev zabije jeho mláďata, udělá si vlastní a cyklus se opakuje. Proto když na FB někdo sdílí citáty, že je "lev", sdílí, že je neschopný kretén.
Konečně někdo, kdo ví, co je to za dementní zvíře.
Co to tady melete za sračky vy dva kuřbuřti? Jo lev dělá hovno a jen chrápe, nebo si líže koule, protože potravu mu zajistí lvice. A co má dělat jiného? Měl by studovat doktorát na Harvardu?? On má pod čepicí, protože ví, že je nejsilnější. A to mu stačí. Nic dalšího nepotřebuje.
Ví, že je nejsilnější? Echm, jako vážně? Mravenečník by ho dokázal roztrhat na kusy a medojed to samé.
Más recht. Zralok bílý by ho taky roztrhal. Na cucky.

Zobrazit celou diskuzi