Luminar Bug Photographer of the Year 2020

30. října

Vítězem fotografické soutěže Luminar Bug Photographer of the Year 2020 se stal saúdskoarabský fotograf Mofeed Abu Shalwa. Ten posbíral ceny (ve své kategorii a i tu titulní - za snímek brouka na obr. č.1) v celkové hodnotě  5 500 liber (167 000 kč). Brouky prý začal fotografovat v rámci terapie, aby překonal svou fobii z hmyzu.

Přes 800 fotografů z celého světa zaslalo do soutěže více než 5000 fotografií.

9.3 /10

košík

Zhlédnuto: 20 638x Hodnocení: 9.3/10 Komentářů: 64 Kategorie: příroda

Značky: soutěž , fotograf , fotografka , makro , hmyz , nej , příroda , fotografie , 2020

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Jak moc jsem smělý, jak moc jsem skvělý. Jsem větší než Ježíš. VĚTŠÍ NEŽ JEŽÍŠ. Pořád přemýšlím o tom, že bych se posvětil. Svatý KRÁL NDR. Znamenalo by to to, že mi budete vykat, ale to dáte, vy podřadné svině, ostudy lidství 😉
I pro nejorší ze svých hoven, která denně povýšeně seru věncem, mám větší respekt, než pro vás, ubohá, denně do práce vstávající spodino. Došlo vám někdy, jak ubozí proti mně jste?
Průběžně -19 palečků. Kolik si myslíš, že ještě dneska dáš?
Vezmi si prášek. Pokud už jsi měl, zdvojásob dávky. 😉
a vykouřit péro nechceš?
Máš na to dost velkou pusu? A vůbec.. Jeho Veličenstvo je v tomto ohledu dost vybíraví. Myslíš že máš na to mu žužlat genitál?
Jeho Veličenstvo ti nakope prdel za slovo: "vybíraví".
Nikdy jsi nemluvil s monarchou asi, mluví se o Nich v množném čísle
No a co? Pořád je to blbě, ty šuline 🤣
Přečti si tohle, kriple. https://www.mojecestina.cz/article/2009092802-sklonovani-pridavnych-jmen
Vydíš jak jsem tě hezky zmanipuloval k tomu, aby ses něco naučil.
Ty tu nikoho nepoucuj, nevis ani rozdil mezi by jsi/bys.
Že ho to pořád baví si přepínat ty účty.
Asi si fakt ty dalsi ucty udelam a naklikam ti u kazdeho dvacet cervenych palcu. Pro dementa jako ses ty, ktery nad palcema dennodenne honi, to bude velka rana.
Neni to zvláštní, že má Nachtrag u káždého příspěvku stejný počet lajků (u svých) a dislajků (u mých)? Mě to téma multiúčtu začíná připadat relevantní
Jojo, Nachtrag furt resi palce, nedivil bych se, kdyby si dopomahal nejakyma dalsima fake uctama.
On má u každého svého příspěvku hned 3 👍 a ty hned 3 👎 to je nějaké podezřelé
Koukej, schizofrenie.
My si z toho děláme prdel, ale tenhle týpek je real.
jj, Chocholoušek.
Co mas furt s tema palcema ? To se ti rodice venovali tak malo, ze jedinou pestrou strankou tveho zivota je lajk, ci dislajk na NDR ? K tve odpovedi se vratim az vecer, ted budu mit plno prace se psanim svych myslenek o svete a jeho naprave.Momentalne jsem na 56 tisici slovech.
Bylo by trapné, kdyby psal za někoho z těch dvou. Moc okaté. Takže píše jako Kurva.
To je fakt ubožák.
Nejakej chytrej
S tema multiuctama, mate pravdu, ja vzdycky pozoruju konzistentni narust palcu nahoru, ale ty dolu, ty jsou vzdycky najednou. A jak se rika, potrefena husa se vzdycky ozve, na multiucty nadava ten, kdo je sam ma 😉
Takze, vydavam KRALOVSKY vynos: Ja, ani mi chlapci, mame kazdej jen jeden ucet, a k tomu velky pera, kterejma pravidelne nandavame ty nejvic hot sluts. Naproti tomu, Nachcag a jemu podobni, maji profilu vic, uz jen z toho duvodu, ze z toho az podezrele casto obvinuji nas. Nejak moc tomu rozumi...
Proti tomuto vynosu se nelze nijak odvolat, neb je pravdou - odted az do konce veku!
Zalez už někam ty magore. Ode mě máš taky většinou mínus, píšeš pořád píčoviny a pak se divíš, že tě lidi dislajknou.
Přesně! Neumí napsat nic normálního, jen psát hovna, rejpat a provokovat a ještě se diví. Já mu taky dám pokaždé mínus. Nepamatuju kdy tady napsal něco normálního, kromě trollení.
Presne tak, mistni buzeranti maji i 5 fake uctu, ale hlavne ze my jsme vsichni jedna a tataz osoba 😁
Ja mu dam vzdycky lajk.Asi je to dany tim, ze komentare krale lajkujou jen heterosexualove a dislajky hazi buzeranti....Podle toho to tu taky tak vypada
Dělá ti dobře ponižovat se a podlejzat největšímu ubožákovi na NDR, hmm budiž, tvá volba. Myslím, že ostatním jsi akorát k smíchu.
Nevím o tom, že by ti podlejzal, zas si tak nefandi, moulo.
Víš, narazil jsi na zajímavou věc - ty "lajky", palce nahoru a dolů. Já narozdíl od obyčejných vás nejsem ubohý sráč, který by se nechal definovat oblibou ostatních. Tudíš vaše palce mě nijak nezajímají a nepotřebuji je, k čemu taky? Myslíš, že mě zajímá triviální názor nějakého obyčejného platiče daní?
Je mi jedno, jestli má můj příspěvek 28 palců dolů - jeho pravdivost a sílu to nijak nezmění. Vaše elektronické palce mám v prdeli stejně jako vy míváte v prdeli opravdové palce svých strýčků. Doporučuji, abys místo války, kterou nemůžeš vyhrát, šel dělat něco, na co stačíš - třeba hrabat listí, je podzim, kokote.
Nezajímá, nezajímá jasněě. Hovno, nekecej. Vypisuješ tady litánie a řešíš to tady nejvíc. Přecitlivěle reaguješ na všechny, tak nedělej jak ti to je jedno. Jsi tady bezkonkurenčně největší šašek ať chceš nebo ne.
Pobavil 😆. Bacha ať ti nerupne cévka psychopate.
Ano, vypisuju - vychovávám vás a už dlouho padá moje snaha na úrodnou půdu. A jak možná sám víš, debilům se musí věci opakovat často 😉 Už se nesnaž, jen se unavuješ. Tímto končím, mám dost práce, nejste jediní, nad kterými stojím s holí.
A jé případ pro psychiatra. Klidně žij v sebeklamu dál.
Zase jsi prohrál, tak prcháš, co? Kriple.
Bud rad, ze si kral dobrovolne vyhradil cast sveho casu jenom kvuli tomu, aby vam napsal pekne zformulovanou odpoved.Prece jen jste sedlacka luza, ktera je rada, ze muze kydat hnuj.Vyjimka je v pripade Nachtraga, ten hnuj nekyda, ten ho rovnou polyka jako delnickou mrdku
Kral nalozil brutalne a stoprocentne pravdive. Neni, co vic dodat.
Nemusíš sám sobě podkuřovat ty psychopate. Ty jsi stracenej ty vole.
Tak urcite, kamo.
Nechápu, proč ta piča si nemůže sbalit svoje fakeprofily odtáhnout zpět na reddit.
To je ale legrace jak se snažíš bagatelizovat každej výplod tvé nemocné hlavy na kterým tě tady vykoupem
Prohráls pičo. Klidně se můžeš schovávat za jakýkoli profil chceš, jen dokazuješ svoji ubohost.

Zobrazit celou diskuzi