Medvěd v Beskydech

15. února

ČR: Jiří Matera natočil jednoho ze dvou (možná tří) medvědů, kteří se pohybují v okolí přehrady Šance v Beskydech. Usmrtili již 8 kusů jelení zvěře a 2 divočáky. Škodu myslivci vyčíslili na více než 100 tis. korun (poškozené ploty, krmelce a jeden zabitý jelen dvanácterák měl hodnotu 60 tis. korun).

7.8 /10

košík

Zhlédnuto: 22 179x Hodnocení: 7.8/10 Komentářů: 71 Kategorie: příroda

Značky: nebezpečí , česká republika , zvíře , šelma , medvěd , příroda , beskydy

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
  • Esmo
  • 18.02.2019 20:19
Ma chodit do samosky 😃
Lelpší když si je uloví medvěd- což je normlální a přirozený než když je zabije nějakej kokot myslivec,aby se s tím pak mohl vyfotit a pochlubit na fejsbůku .
Docela odvážný chlapík si ho tak ještě natáčet asi ještě neviděl na NDR sekci po útoku medvěda
Jak můžou říct, že medvěd udělal škodu tím, že zabil jelena ? Co má jíst ? Stromy ? ...
Vymrdaní myslivci by se měli vystřílet mezi sebou to by pak vyčíslená škoda byla 0 .
Vžyť se taky srřílejí mezi sebou,jsou tak vylitý a ještě tupý,že si spletou divočáka s kolegou.Ale bacha,i zde je pár vypatlaných jedinců,co se jich zastávají-neboť to mají v hlavách stejně vymrdaný,to jen abys veděl kdo ti dá minusy.
Nevím jestli je správně vyčíslovat škody na volně žijící zvěři způsobené jinou volně žijící zvěří. Jakou škodu na kaprech asi způsobí štiky? Jakou vosy na mouchách, jakou jeleni na jetelu....
Přátelé a nepřátelé. Můj ženatý kamoš asi tak,, padesátiterák''. Jakou by měl asi cenu ? Sám se chlubil že když měl dvanácterák cenu 60 tis. Tak on ,,padesátirák'' má hodnotu cca. 250 tis. Mohou to tady na NDR odborníci, specialisté, gynekologové a sexsuální specialisté potvrdit ? Mohou se taky zeptat svých rodičů a soudružek učitelek ve školkách a v jeslích ! 😃 TY NEJLEPŠÍ ODPOVĚDI BUDOU ODMĚNĚNY !!!!!!!!
Ach jo. To, že způsobil škodu, vůbec neznamená, že ho za to někdo musí hned střílet. Stát takové a podobné ztráty v zájmu ochrany zvířat kompenzuje, a proto je nutné je vyčíslovat. Samej vyjebanej frustrát tady 😃 A když už tu nadáváte na myslivce - Hlavně si zase na nákupu s čuráckým pokryteckým ksichtem hoďte do vozejku flákotu ze zvířete, které není o nic míň zvíře, než ty v lese, a trpí mnohdy rozhodně víc, než něco, co do poslední chvíle běhalo na svobodě...
...Buď vůbec nežerte maso, a nebo mějte dostatek sebereflexe a držte piču 😉 Lov není žádná genocida.
Nezklamal si, ty malý myslivecký čuráčku,čekal jsem tu výplod tvého chorého mozečku a je to tady .
Nezklamal si, ty malý myslivecký čuráčku,čekal jsem tu výplod tvého chorého mozečku a je to tady .
jak ríkaj v Setkali se u Kolína správný medvěd v zimě se ukládá k zimnímu spánku. Možná příště bude okusovat lebku s čepicí nějakýho nadějnýho bežkaře.
A jak skončil ten méďa na Valachách až se o něj přestala zajímat média tak ho nějakej myslivec stejně sundal nebo myslíte ,že fakt šel na Slovensko trtkat zasa ich ouce ?