Miss Europe 1930

23. ledna
FRANCIE: V roce 1930 se uskutečnil třetí ročník dnes nejstarší mezinárodní soutěže ženské krásy Miss Europe. Konal se v Paříži a účastnily se jej dívky nejen z celé Evropy, ale i Turecka, Izraele a Libanonu. Československo tehdy poprvé vyslalo do soutěže svou zástupkyni – Miladu Dostálovou, o které se toho nic moc bližšího neví. Nejkrásnější dívkou byla tehdy zvolena osmnáctiletá Řekyně Aliki Diplarakou, která hovořila plynule několika jazyky a zajímala se o starobylou i moderní řeckou kulturu. Mimo jiné se proslavila i tím, že se v mužském převlečení tajně vkradla do mužského kláštera na řeckém ostrově Athos, kam mají ženy přísně zapovězen přístup. Na druhém místě skončila Miss Belgie a na třetím pak francouzská miss.
9.7 /10

košík

Zhlédnuto: 32 758x Hodnocení: 9.7/10 Komentářů: 46 Kategorie: historie

Značky: galerie , krása , soutěž , retro , miss , miss europe , 30.léta

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ale mají lepší obočí, jak některé dnešní kopretiny.
  • Aim9
  • 24.01.2017 16:36
Rawen napsal... marine napsal... Jo to byly časy, kdy ještě ženy byly cudné, a neexistoval anál, double penetration, BBC a jiné krásné věci, bez kterých si již nedovedeme představit naše internetové životy XD To co si popsal se hojně praktikovalo už ve starověkém Řecku a Římě a jelikož se to praktikuje i dnes, tak se to logicky dělalo po celou historii. Jen se o tom v různých obdobích moc nemluvilo. Sorry za ten výklad ale historie jebaní mě docela bavísmile Suhlas, myslim ze by sa hodne divil, keby sa opytal svojho dedka alebo babicky co vsetko vystrajali. A samozrejme keby to priznali.
Kde sou negroidi vy rasisti ? to by dneska neprošlo
Miss Německa – Dorit Nitykowski (titulu se však následně musela vzdát, protože se provdala ještě před ukončením ročního držení titulu). ___ Asi těžko zkousnutelný, že by panenská miss nebyla slečnou, ale vdaná šukna.
Robot napsal... Myslim, ze najkrajsie zeny su češky, ale bohuzial sa zivia vacsinou prostituciou a trpia na syfylis. A tiez su casto negramotne. ________________ Pardon syfilis
Myslim, ze najkrajsie zeny su češky, ale bohuzial sa zivia vacsinou prostituciou a trpia na syfylis. A tiez su casto negramotne.
Všechny šilhaj 😃
Nevím proč, ale v vypadají všechny stejně 😃
nemaju sudnost
Československo je dobrá zrůda 😃 ale šukal bych ji v tý době... jako všechny a všichni