Mladík šukající BBW MILFku

01. listopadu

Kozatá latina Jaylene Rio má slabost na zajíčky!

2.9 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 8 668x Hodnocení: 2.9/10 Komentářů: 16 Kategorie: porno

Značky: kozy , prsa , milf , velká prsa , latina , obří kozy , bbw , mladík

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Ahoj všichni, jsem Mary, pre-op TS. Přátelský a hravý, elegantní a inteligentní... Hledám muže, slušného a jemného. Jsem aktivní i pasivní, nechávám na vás, abyste se rozhodli, jak mě chcete. Je možná erotická masáž, která vás přivede k šílenství. Nejsem sponzor a sponzory nehledám! Doufám, že mě někdo kontaktuje! Moje telefonní číslo, fotky + video + podrobné aktuální informace o mně jsou shromažďovány v jediném (pro bezpečnost a pohodlí odpovídám pouze tam!) mém profilu na www.tsonly.top
to je sugar denny?
LOOOOOOL🤣
Typický český pár 40+ chlap hubený a ženská prasinka
Týpkovi uznání za silný žaludek a za odvahu, když pominu,že tohle bych neprcal ani omylem, tak posadit si to na sebe je vysloveně čirý hazard.
to jako , že máš slabí srdce - tak to jo
ta by byla dobrá na celou noc.
Zhruba ve 30ti jsem málem šukal 50ku, naštěstí jsem ale byl tak ožralý, že se mi ani nepostavil 🙂
  • Okay
  • 01.11.2023 18:10
To neni o veku. Lecktera padesatka natrhne prdel dvacce. Je to samozrejme o tom, jestli ta padina na sobe maka. Pak se lehce stane, ze jeste v padesati ji vsechno pekne drzi, zatimco dvacka uz muze bejt poradne roztekla. Jedinej rozdil je v tom, ze te dvacce by to drzelo s podstatne mensi namahou, kdyby nebyla krava.
Já ve 20 prcal 38ku, ksicht v poho, tělo drobné lehce přes 150 cm, svobodná, děcka neměla, přesto kozy už splasklé vaky a kunda vytahaná, že i když mám velkého ptáka, v ní jsem plandal jak hadr. A to jsem si původně myslel, že s její drobnou postavou bude pěkně úzká. Sice se mi povedlo jí udělat, ona mě ale už musela dodělat hubou a přestože se hodně snažila, abych zůstal, i polykala, stejně jsem se čtvrt hoďky po šuku sebral a vypadnul, to fakt nešlo.
nechat se takhle přejet tankem
No a co, tak máme s mamkou nadstandartní vstahy, co máte za problém mrtki hm?! 🖕🖕
vstahy LOL😤
  • Fous
  • 01.11.2023 13:17
Konečně nějaká romantika 😃
Hnus
  • Okay
  • 01.11.2023 18:12
Premejslim, jestli je to vic na nej, nebo na ni. Asi plichta.