Motonehoda #183

15. června

Pozdrav pro protijedoucí motorkáře...

8.5 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 4 723x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 7 Kategorie: motorky

Značky: srážka , nehoda , motorkář , fail , motorka ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
to bylo hezké 👍
Jak stále tvrdím, řidičák na motorku dostane kdejaký mamlas, co zvládne prolézt autoškolou a pak jen hlavně tahat za heft. Mnoho povolaných, málo vyvolených. Jezdit na mašině zvládne spousta lidí, ale řídit ji, už málokdo.
Dneska uz neni ridicska evoluce, jako za nas. Ve 12 Stadion okolo vesnice, v 15 fichtl, v 18 CZta, pak 350ka, pk prvni zmrzlina ctyrkilo, mezitim nejaka 125 skakadlo po polich, pak postupne nejaka cesovka okolo litru a ve vyssim veku Goldas, nebo nejakej choprik. Dneska sotva zaschly razitko v papirech a uz to lita mezi garazema na litru.
K čemu je jízda na motorce? K čemu je jízda v autě? Máš MHD. Vždy se z bodu A do bodu B dostaneš do pár minut. Tyhle lidi jsou úplně k píči.
No tvl, mám dost... To myslíš vážně s tou otázkou, k čemu je motorka? Řekni, že je to sranda...prosím...😆 Tvl na fichtlech, Simsonech, MZtách jste nejezdili, ani na kroskách, nebo endurech, ani potají ještě bez papírů se neučili autem, na vojnu jste nešli a jsou z vás tyhle pomýlený polobuzny tpč 🤣 Hele, že nosíš ten plnovous a vzadu ten teplej drdůlej a volil jsi piráti...? 😘
Píšeš jak patnáctiletý píčus. Do toho neumíš ani i/y. Hlavně že se snažíš být důležitý. Douč se základy a potom na někoho reaguj, mrdko nedonošená.