Motonehoda ve Vizovicích

14. dubna

Vizovice, Česká republika: Motorkář narazil do vyjíždějící dodávky a skončil se zraněním v nemocnici.

5.0 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 6 614x Hodnocení: 5.0/10 Komentářů: 40 Kategorie: motorky

Značky: nehoda , zranění , cctv , motorkář , dodávka , motorka ,

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
To tenhle web převzalo ODS?
Tak tam je to o hubu i v padesátce,nicméně kdyby kokot v dodávce zastavil tam,kde by měl náležitý rozhled,tak by ho stopro viděl.Druhá věc je trochu přidat plyn,když vyjíždím a ne zastavit.
Kdyby píča na motorce táhla na okruh tak se jí to nestalo. Každý motorkář je píča co hazarduje se svým životem. Občas u toho retardi naberou i nějakého chudáka v autě.
Když už chceš dělat nový logo, tak ho nedělej v malování nebo ho alespoň udělej ve vektoru...
Co za amatéra sakra spravuje ten web? Tohle je děsný.
Vrať ty barvy jak byly, tohle je buzerantský... To se fak tnedá... Obsah k hovnu a teď ještě uděláš tohle? Fakt dement..
sice mimo misu,ale kde v pici su videa postupujucej ukroruiny ? Uz si kokot admin uvedomil,ze zeleny kokot prehrava ako aj cesky kokot Fiala ??? Tipujem ,ze vo volbach vyhra slovak Babis a som zvedavy na pepicke reakcie vy smejdi dosrani kolaborantski z protektoratu na to ,ze vam bude vladnut SLOVAK vy spiny pepicke!!!
hlavně že tvoje ikona není zelená ty opičáku 😃 😃 😃 co to vůbec meleš? když ukrajina prohraje, rus potáhne na tebe, teda pokud se s ním nespojíte, nebylo by to poprvé co 😃
ty bys tleskal i kdyby rusák prznil tvoji mámu. 😄 tvl najdi si definici slova "kolaborant" ty pako
čo máš na mysli hokej,či fotbal ?
Ty jsi nemocný?
táhni za baranama čobole zkurvenej
Anuz bych se chtel zastavat jedne, nebo druhe strany - pokud mas vestecke schopnosti, nemuzes mit dat jistej tip na videndovou sportku? Obdivuju lidi, kteri presne vedi, co udela nekdo druhej.
Sršeň by mu to ukázal: nebrzdit zadní kvůli smyku který dostal, prásknout do řídítek na úhybný manévr a zkusti to strhnout.
Jako jestli jeli ti predtim 50 km/h, tak nas dostceny morkář 50 km/h nejel (tohle, ale nikoho nebude zajimat). Hlavni problemy jsou tu dva a oba na strane dodavky 1. si ma stoupnout do mista odkud ma nalezity rozhled a to neudelal (prokazatelne narozdil od rychlosti motorkare) 2. nedal prednost vozidlu na hlavni, tečka. Pokud nikdo neumre nebo nebude aspon tezke zraneni, tak se s tim nikdo nebude srat, nedani prednosti a hotovo, sup na dalsi nehodu (mame dalsich minimalne 5 v poradi, protoze je pekne a vsichni jezdi jak kokoti).
Pokud mas pocit, ze tve zduvodneni je logicke a spravne, tak roztrhej ridicak, na silnici nemas co delat.
Tvuj cenrobilej svet je na urovni desetileteho ditete. Pevne doufam, ze nemas RP, abys svym nesmyslnym vykladem zakona c. 361/2000 Sb. ohrozoval ostatni ucastniky silnicniho provozu. A k dane situaci: Miru zavineni zrejme urci v lepsim pripade Spravni rizeni, v horsim soud. Vina je zrejme na obou stranach. Ja mam osobni zkusenost s podobnou situaci, vyjizdel jsem na hlavni ve meste, kde to do mne narval fetak, kterej jel kilo dvacet. Ve finale byl samozrejme vinikem on, ja jsem nemel sanci ho videt, ani stihnout reagovat.
drž hubu kokot a pusti si to znovu...keď vychádzal na cestu (a už tam bol takmer v polovici) bola cesta čistá. Keby sa riadil tou kokotinou čo si napísal, tak tam stojí doteraz na parkovisku
A proč, ty geniální kokote, zastavil 1,5 m od čáry ?
pakuj do Chomutova čurák český !
to je sice pravda, ale když by ten blb nezastsvil, tak motorka normálně projela. A jestli chcete zavést nějaké nové pravidlo o tom, že kdo jede rychle nemá přednost, tak hodně štěstí.
Len by som chcel vídet Hitléra, keď dostal od svojch agentov na stol tu štúdiu, že ste iba baranojébi, a že sa teda nemusi obavať tam zróbiť ten svoj fašisticky štať.
hitlera si choď pozreť na hajzel do slipov.a daj si sandále vod Bači,ze zlína.....
S ohledem na rozhledovy trojuhelnik v intravilanu tam musi bejt max 50.Ridic dodavky neni asi Bruce Lee,stran instinktu,nicmene zde to pujde nejspis za motorkarem.
motorkari jsou gayove
další kokot,čo sa nevie bicyklovať......
pustil som si to viackrát,ale......nedá sa 100 percentne určiť jednoznačný vinník.