Myši požírají ptáka

27. února

Myši požírají zaživa mládě albatrose tristanského, které poté v noci zemřelo. Video bylo pořízeno na Goughově ostrově v Atlantském oceánu.

4.6 /10

košík

Zhlédnuto: 20 205x Hodnocení: 4.6/10 Komentářů: 25 Kategorie: příroda

Značky: ostrov , zaživa , hlodavec , pták , albatros , mládě , myš

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Třeba si myslí, že má jen delirium.
má to v píči vole
Chlupatý mládě bude těžko sedět na vejicích. Třeba na Novym Zelandu se toto děje často - savci se na ostrově nikdy nevivinuli, přitáhli je tam až lidi při prvních oběvitelských plavbách a od té doby je místí populace ptáků pěkně v píči, protože se s podobnym predátorem miliony let nesetkaly a teď jsou proti nim bezbraný.
sedí tam jak na Čapím hnízdě, njn taky ho sežerou
tupý ptáci
Trošku píčovina s tím reflexem ne? Řekl bych, že jakejkoliv tvor, když ucítí bolest, tak se brání, není to o tom, že nemají reflex proti tomu a tomu predátorovi.. Když cítíš bolest, tak utečeš nebo útočíš, nejspíš bude nemocnej nebo má pod sebou vejce a chce je chránit za každou cenu.
Jo tak s těm vejcema to mám stejně...
Tady na NDR tě naučí i nezavírat oči pří ,,takových slavnostech'' . Před třemi roky jsem zvracel při pohledu na takové video. Dneska u toho klidně obědvám a nic mi to nedělá. Sem tam uhnu okem !!! Kurva ale miši nenávidím !!! Stejně jak cikány a tu uprchlickou smečku z afriky a středního východu !!!
"miši" ??? Nejsi sám cikán?
No jo ,,pojebaný učitelky'' které se jen tiše onanují 😃 TAK JSEM TO TAK NAPSAL.Poentu ale pochopilas ne ?Že někdo vymyslel myši s tvrdým já to neakceptuji. Mě se líbí ,,miš'' s měkkým i. A v cikánské abecedě nevím jak to je :-DDD Jestli je tam měkké tak je to správně. Cikánská abecedaje in :-DDD
Jak sa ty kurvy ,,miši'' dostali na tak vzálený ostrov ?
A "poenta" si vzal kde?🤣
Vykliď pole , líná duše 😃
jak cikáni pro dávky
myši snězte si mě.
😃
masakr