Náborové video čínské armády

24. října

ČÍNA: Nové patriotické video čínské armády, které nese název "Jsem čínský voják."

Klip začíná těžkým loučením vojáka s rodinou a pokračuje akčními bojovými scénami. Klade se důraz na obětavost, loajalitu a pocit sounáležitosti s elitní armádou. Objeví se také několik nových ničivých zbraní.

Hodně se střílí a ukazuje se operační nasazení stíhacích letounů, bojové skupiny letadlové lodi, balistických střel dlouhého doletu, ponorek a obrněné techniky.

Vypravěč ve videu mimo jiné říká: "Mír je za mnou, válka je přede mnou", „Jsem čínský voják, jsem voják lidu, jsem ochránce dobrého života".

 

7.7 /10

košík

Zhlédnuto: 25 558x Hodnocení: 7.7/10 Komentářů: 82 Kategorie: video

Značky: army , voják , technika , armáda , čína , asie , promo , vojsko , hrdost , patriot , nábor , rekrut

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Tak já jdu, zdar 😄
určitě lepší jak náborové video Městské policie Brno
Náhodou dobrý. Já bych se do armády vrátil hned ale s tím panděrem co sem si vyrobil už bych se průlezem do tanku nedostal 👎
Sice můžou mít 1 milion vojáků, ale USA mají Chucka Norrise, takže zde je vidět v praxi systém vzájemného vyvažování sil.
Za mě dobrý, na to že tam před dvaceti lety ještě neměli proud... Ne ale teď bez prdele, byli jste někdy v Pekingu, Hongkongu a jiných větších městech? Holt pokrok nezastavíš...
Náborový videa vypadaj vždycky dobře ale realita bude jiná. Tam se s tebou nikdo srát nebude.
Hmm srdcervoucí. Lepší je ale pracovat z domu a ještě za to brát velké prachy jako já.
ještě "lepší" jsou ti machři, co část platu brali v BTC.
Kolik je velke prachy?
  • Zeck
  • 25.10.2018 00:41
To je ale hezkééé. Nádherná propaganda služby pro blaho soudruha vůdce Si Ťin-pchinga, jeho politbyra a pak někde na konci těsně nad "bídáky", kterým stát odebírá zaživa orgány na náhradní díly, i lidu. Každý voják v Číně je zkrátka respektovanou kapacitou. Jako například těch 100 000 vojáků, kteří byli při prvním atomovém testu posláni směrem k epicentru výbuchu simulovat útok a všichni pak chcípli na ozáření. "Ať žije vůdce strany", u toho řvali.
https://m.youtube.com/watch?v=OQ4OoPNY_YM. Tohle je náborový video těch curaku z anglistanu 😄
O tom jsem cetl, nechtel jsem si to poustet abych se nenasral a ted jsem si to omylem pustil 😄 To je videt, narodni hrdost versus degenerace.
Ty vole ,tak ty jsou uz totálně ztracený.Oninsi ty muslimy už musejí nasrat i do naborovýho videa do armády 😄 fajt absolutní zoufalci .
Ta země je naprosto v prdeli! To video říká jen podporuj Islám.
Co jsem to právě viděl za hovno ? 😮
když se dají na pastafariánství potažmo vyznávání létajícího špagetového monstra, pak jim určitě nebude vadit, až jim nadělá z přileb cedníky.
prvně jsem si myslel že je to modlitba před popravou, a ono zase špatně
Ty vole, to je síla. Už jim teče do bot.
Asi se začnu učit Čínsky