Nahá Emma Watson (foto + video)

16. března

26letá britská herečka Emma Watson se stala terčem hackerského útoku a na svět se tak dostaly její soukromé fotografie a video. Pravost potvrdili její právnici i mluvčí. 

8.5 /10

košík

Zhlédnuto: 190 551x Hodnocení: 8.5/10 Komentářů: 149 Kategorie: porno

Značky: sexy , anglie , celebrita , nahota , velká británie , herečka , hacker , soukromí , emma watson

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
Co vás sere vy idioti? Že to není fitnessblbka v prdelí jako valach? Chtěl bych viděl vaše starý, co pícháte. Asi si tu jen léčíte mindrák. To je kokotská doba bože.
Nejde o léčení mindráku... opravdu na té postavě není o co stát... žádná prdel, ani kozy atd... Stačilo by začít normálně žrát 😃 když už má potřebu se točit se vaně ( nevím, jak moc bych se musel nudit, aby mě to napadlo ), tak ať je o co stát. A svojí "starou" tu ukazovat nepotřebuju. Ačkoliv je na ni lepší pohled, než na toho Emmana.
No pro tebe se určitě netočila, můžeš bejt klidnej a její postava tě tak nemusí vůbec tankovat...
Pro mě se určitě netočila... proč taky 🙂 mě spíš fascinuje naivita celebrit, které naprosto veřejně vystaví osobní fotky, záběry z vany a tunu dalšího obsahu. A ať už se točila pro kohokoliv, nic to nemění na již zmíněné skutečnosti.
Neboj ona se netočila s tím záměrem, aby jí nějací vysekaní týpci z Česka říkali jak má dřepovat a že postava stojí za vyliž prdel. 90% z vás honimírů, co ji kritizuje, jste neměli nikdy lepší babu. Stejně kdyby vám roztáhla, tak vám pták protrhne kalhoty.
Ať se fotí, ale na Cloudové účty mají hackeři spadeno už hodně dlouho. V minulosti se řada osobních fotek dostala ven jenom kvůli hlouposti a naivitě iOvcí. Pokud to Emma neví, tak je to trubka, která neví nic. Tohle jí minimálně musel někdo taky říct ( agent, kamarád, kolega... ). Přes všechno vědění kolem stejně hodí na iCloud nahé foto, video atd... Nic proti hubeným holkám, ale začít trochu jíst a zajít se trochu zahýbat do fitka/parku atd.. by jenom pomohlo.
prej s prdelí jako valach :D:D
bych chtěl vidět co dročíš ty teda. tohle najdeš v každý vesnici dvacetkrát
Kokotská doba je jenom díky tomu, že ses narodil ty, obránče hodnot.

Zobrazit celou diskuzi