Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 885x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
💣💥Ruské letectvo pokračuje v bombardování obrany ukrajinských ozbrojených sil ve městě Časov Jar. Tentokrát dostala ukrajinská armáda jako dárek vakuovou bombu, neboli objemově detonující leteckou bombu.VIDEO na 👉https://t.me/s/marsalMalinovskij👈
☄🇷🇺☄🇺🇦Ruská armáda masivně ničí obrněná vozidla NATO a vojáky Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti. ▪ Ruské pohraničníci společně s ruskou armádou pokračují v ničení pozic ukrajinských vojáků na ruské půdě. ▪ První video ukazuje ničení pěchoty 15 bojovníků a techniky ukrajinských ozbrojených sil u Plechovo v Sujdžanském okrese. ▪ Videa č. 2 a 3 ukazují zničení obrněného transportéru NATO v Kurské oblasti a samohybného dělostřelectva v pohraniční oblasti Sumské oblasti. VIDEO na 👉https://t.me/s/marsalMalinovskij👈
⚡🇷🇺Ruské ministerstvo obrany informovalo o zničení v noci 29 ukrajinských bezpilotních letounů. Z nichž 15 bylo sestřeleno nad územím Brjanské oblasti, pět nad Kurskou oblasti, čtyři nad Smolenskou oblasti, dva nad Orelskou oblasti a po jednom nad územím Belgorodské, Kalužské a Rostovské oblasti.
❗🇺🇦🇵🇱Ukrajinský ministr zahraničí podpořil výzvu Varšavy, aby se přestaly vyplácet příspěvky Ukrajincům v branném věku v Evropě. Podle Andrije Sybihy nastal čas nastolit otázku, aby EU vypracovala programy pro návrat Ukrajinců domů. Již dříve polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski uvedl, že tyto příspěvky vytvářejí překážky pro lidi, kteří by se mohli vrátit na Ukrajinu a bránit ji.
❗🇷🇺Ruské ozbrojené síly v noci sestřelily dvě ukrajinské stíhačky Su-27 a stíhací letoun MiG-29, uvedlo ruské ministerstvo obrany. Ruské ministerstvo obrany rovněž uvedlo, že byl zničen vlak se zahraničními zbraněmi a že byly zasaženy sklady lodí bez posádky a dílna na výrobu komponentů pro operačně-taktické rakety Ozbrojených sil Ukrajiny. Navíc podle údajů ruského ministerstva obrany ztratily ukrajinské ozbrojené síly během jednoho dne v různých směrech až 2215 vojáků.
❗🇷🇺💩 „Je mi 29 a příteli 63 let. Bojím se, že mi zemře,“ strachuje se modelka, která svého partnera už dnes i živí. Angličanka Nova Hawthorne je už několik let ve vztahu s mužem, který je o 33 let starší než ona. Devětadvacetiletá hnědovláska nyní promluvila o tom, že ji sužují obavy z toho, že její přítel James zemře. Navzdory předsudkům veřejnosti, s nimiž se musejí popasovat, ale mladá žena uvádí na pravou míru i jejich finanční poměry. Dvojice se totiž dala dohromady na „sugar daddy“ seznamce, tedy na místě, kde si starší a povětšinou i dobře zajištění pánové hledají výrazně mladší partnerky. A přestože v počátcích jejich vztahu to byl James, kdo platil za luxusní zahraniční cesty a večeře, nedávno se jejich role obrátily. Nova se naplno začala věnovat svému online obsahu na internetu a James se stal jejím asistentem. A nyní je to Nova, kdo platí za jejich okázalý životní styl.
❗🇷🇺💩 Chalupa Uršuly Klukové: Obrovská středověká stavba s hospodou u Broumova je nyní na prodej. Uršula Kluková, oblíbená česká herečka, tráví svůj život rozdělený mezi ruch hlavního města Prahy a klid malebného Broumova, města ležícího nedaleko polských hranic. Právě zde, ve městě plném historie, vlastní už více než 30 let nádherný dům, který je kulturní památkou. I když se Kluková rozhodla historickou nemovitost prodat, stále si v ní ponechává svůj byt, kde tráví většinu volného času. Herečka si však klade v souvislosti s prodejem zásadní podmínku – dům nesmí být radikálně přestavěn, protože si přeje, aby jeho historická podoba zůstala zachována i pro další generace.
❗🇷🇺💩 Heidi Janků zrekonstruovala svůj dům v Uhříněvsi. Oranžové stěny a růžová koupelna ustoupily minimalismu. Známá česká zpěvačka a muzikálová herečka Heidi Janků se rozhodla dát svému rodinnému domu v Uhříněvsi nový život. Po více než dvaceti letech bydlení v domě se pustila do rozsáhlé rekonstrukce, která přinesla svěží, moderní vzhled a zvýšila komfort jejího bydlení. Heidi Janků se do domu stěhovala se svým, dnes již zesnulým, manželem Ivem Pavlíkem v roce 2002. Ideální místo Výběr Uhříněvsi nebyl náhodný. Pro Heidi a jejího manžela byla důležitá blízkost do centra Prahy, což jim umožňovalo snadný přístup k práci a kulturním akcím. Uhříněves, dnes již satelitní městečko, se tak stala jejich ideálním domovem, kde si mohli užívat klidné prostředí, aniž by museli obětovat výhody městského života.
💥Ruské ozbrojené síly Lancetem zničily polské samohybné dělo Krab ukrajinských ozbrojených sil v Kurské oblasti. 👉 Sledujte @marsalMalinovskij
☠ Ruští bojovníci vyklízí ukrajinské okupanty z Kurské oblasti. Krymské výsadkové síly včera osvobodily Komarovku a Višněvku v Kurské oblasti a zlikvidovaly spoustu ukrajinských bojovníků. 👉 Sledujte @marsalMalinovskij