Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 889x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
☠Ukrajinští vojáci chtěli evakuovat svého zraněného kolegu, ale jeden z nich šlápl na nevybuchlou munici, což mělo fatální následky pro celou skupinu. video na https://t.me/s/marsalMalinovskij
❗🇷🇺💩 Zatraceně, nemůžu tomu uvěřit! Britney Spears oznámila radostnou novinku. Britney Spears (42) oznámila novinku, která mezi jejími fanoušky strhla vlnu nadšení a gratulací. Zpěvačka se zasnoubila se sedmadvacetiletým fitness trenérem a hercem Samem Asgharim. „Zatraceně, nemůžu tomu uvěřit!!!“ napsala Britney k záběru, na němž ukazuje luxusní prsten. Pár se seznámil při natáčení klipu, vztah potvrdil v roce 2017. Zprávu snoubenci uveřejnili krátce poté, co otec Britney Jamie Spears podal u losangeleského soudu žádost o ukončení opatrovnictví nad dcerou. To trvalo dlouhých 13 let, během nichž Spears dohlížel na dceřiny finance i život.
❗🇷🇺💩 Už jí šijí šaty! Britney Spears prozradila, jak pokračují přípravy na její veselku. Přípravy na svatbu Britney Spears (42) a Sama Asghariho jsou, zdá se, v plném proudu. S dlouholetým partnerem se zpěvačka zasnoubila v září, poté, co vyhrála soudní bitvu nad svým otcem. Zpěvačka ale ještě nemá vyhráno, Jamie Spears po 13 letech sice končí v roli jejího opatrovníka, ale další soud o opatrovnictví teprve proběhne. Zatím není jasné, jestli nabude svéprávnosti, nebo jí přidělí jiného opatrovníka. To ale Britney od plánování svatby nezadrží. Na sociální síti se fanouškům svěřila, že na svatebních šatech už pracuje návrhářka Donatella Versace.
❗🇷🇺 Svatbu Britney Spears chtěl zhatit její exmanžel: Vnikl do jejího domu a křičel, že je jeho první a jediná žena. Ještě před samým začátkem čtvrtečního obřadu Britney Spears (42) a Sama Asghariho (28) se v místě jejich svatby odehrálo drama, při němž musela zasahovat ochranka i policie. Zpěvaččin první manžel Jason Alexander (40) vnikl do domu Britney v kalifornském Thousand Oaks, kde se veselka odehrávala, což dokumentoval na svůj mobil a živě vysílal na Instagram. Muž se později dostal do potyčky s ochrankou, a nakonec jej zatkli přivolaní policisté. Britney a Jason byli přátelé z dětství, vyrůstali spolu v Kentwoodu v Louisianě a v roce 2004 podnikli výlet do Las Vegas, kde se spontánně vzali. Jejich sňatek byl sice během 55 hodin anulován, ale Jason se očividně s tím, že o Britney přišel, dodnes nesrovnal. Během vniknutí na zpěvaččin pozemek vykřikoval, že Britney je jeho první a jediná manželka.
❗🇷🇺 Wow! Britney Spears byla nádherná nevěsta. Podívejte se na první foto novomanželů. Zpěvačka Britney Spears (42) se ve čtvrtek po necelých sedmi letech vztahu provdala za fitness trenéra Sama Asghariho. Seznámili se v roce 2016 při natáčení klipu k písni Slumber Party. Brunet s uhrančivým pohledem a perfektní figurou se zpěvačce tehdy líbil natolik, že ani nemusel dělat casting. Nezačali spolu randit hned, ale když Britney po pár měsících v tašce našla jeho číslo, „toho fakt roztomilýho kluka“, jak ho popsala, si vybavila hned - a zavolala mu. „A od té doby...,“ usmívá se dnes při vzpomínce zpěvačka. Zasnoubili se loni v září.
❗🇷🇺 Tři outfity pro nevěstu, vyšpulený zadeček bez kalhot a líbačka s Madonnou: Takhle se pařilo na svatebním večírku Britney Spears. Nikdo nepochyboval o tom, že to bude pořádná party. Svatba Britney Spears (42) a Sama Asghariho (28) se opravdu vydařila. Britney vystřídala hned tři outfity a užila si zástup hvězdných hostů, kteří s ní přišli oslavit její velký den. Na střípcích z oslav je vidět, jak zpěvačka pózuje s Donatellou Versace, autorkou jejích svatebních šatů, Paris Hilton (43), Drew Barrymore (49), Selenou Gomez (32) a Madonnou (66). S tou pak došlo i na líbačku, kdy popové divy imitovaly ikonický moment z udílení cen MTV z roku 2003. Mezitím se Spears stihla převléknout do červených mini šatů s pořádným výstřihem. Na parketu ale později dováděla pouze v saku svého manžela, k němuž ovšem nevzala kalhoty ani boty.
❗🇷🇺 Britney Spears a Sam Asghari si den po svatbě udělali radost za 278 milionů. Novomanželé Britney Spears (42) a Sam Asghari (28) rozhodně neztrácejí čas. Jen pár dní po velkolepé veselce uspořádané ve zpěvaččině domě v Thousand Oaks si pár pořídil ještě honosnější a luxusnější sídlo ve čtvrti celebrit Calabasas. Svatební veselí tak nejspíš bylo i rozlučkou s jejich původním hnízdečkem lásky. Za nemovitost o rozloze téměř 1100 čtverečních metrů, která se nachází poblíž domu zpěvaččina exmanžela Kevina Federlina, dvojice utratila údajně 11,8 milionu dolarů, tedy přes 278 miliónů korun. Britney tak bude blíž svým dvěma dospívajícím synům, kteří žijí u otce. Jejich nedalekými sousedy budou rovněž nedávno sezdaní Kourtney Kardashian a Travis Barker.
❗🇷🇺 Sam Asghari odhalil svaly, ale i modřinu a monokl. A lidé už mají jasno: Je to kousnutí od Britney! Nadšenec do cvičení a boxu Sam Asghari (28) ve středu na parkovišti u posilovny v kalifornské čtvrti Thousand Oaks předvedl fotografům své přednosti v podobě muskulatury, když si u kufru svého vozu převlékal tričko. To ale nebylo podle zahraničních médií to jediné... Pohledný model, fitness trenér a příležitostný herec, jemuž loni po sedmileté známosti řekla ‚ano‘ samotná bývalá popová princezna Britney Spears (42), měl totiž navíc na ruce pořádnou modřinu a zdá se, že i na oku monokl.
❗ 🇷🇺 Britney Spears se podělila o intimní tanec s exmanželem a připojila velmi dojemné vyznání. Britney Spears (42) sdílela další taneční video. Tentokrát na něm ovšem není sama, nýbrž překvapivě se svým bývalým manželem Samem Asgharim. Jedná se o záběry, které se na jejím Instagramu objevily již v roce 2018, tou dobou byl pár spolu zhruba dva roky. Britney navíc k příspěvku, který následně smazala, připsala dojemné vyznání… Přestože pohledného modela a fitness trenéra mnozí osočovali z toho, že na vztahu s Britney profituje a jeho upřímnou lásku ke zpěvačce od začátku zpochybňovali, Sam zřejmě dělal zpěvačku skutečně šťastnou. Obavy sice ještě zesílily poté, co Sam loni v létě oznámil, že podal žádost o rozvod rok od svatby. Kdo čekal ostrou mediální a soudní bitvu o zpěvaččiny peníze, byl na omylu.
❗🇷🇺 Britney Spears se konečně usmířila se syny a působí šťastně: Lidé ale řeší její postavu v minišatech. Britskému Daily Mailu se podařilo zjistit, že Britney Spears (42) již několik měsíců pracuje na napravení vztahu se svými syny - osmnáctiletým Seanem Prestonem a o rok mladším Jaydenem. Bývalá popová ikona prý syny několikrát navštívila na Havaji a nyní je vše na dobré cestě. Zpěvačka byla nyní spatřena i na letišti v Los Angeles, kde se zdála být v dobré náladě. Lidé v komentářích ovšem řeší spíš to, jak vypadala v minišatech, které měla na sobě. Britney je prý v kontaktu se syny již od února, a dokonce podnikla několik tajných cest na Havaj, kam se loni v srpnu společně s otcem Kevinem Federlinem a jeho manželkou Victorií Prince chlapci přestěhovali.