Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 899x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
❗🇷🇺 Veronika Žilková zářila na premiéře soutěžního filmu v rudé róbě: Ve Varech pózovala s dcerou Kordulou a syny. Slavnostní světovou premiéru filmu Beaty Parkanové Světýlka, který je na karlovarském filmovém festivalu v hlavní soutěži, si nenechala ujít herečka Veronika Žilková (62). Na červený koberec vzala i část své početné rodiny. Veroniku do Karlových Varů doprovodila mladší dcera Kordula Stropnická (18), které se před pár dny vrátila z dovolené u moře a její opálení vyniklo v modelu mandarinkové barvy. Její maminka zvolila rudou róbu, ve které pózovala jako hollywoodská star. Vyfikla se i pánská část rodiny a ve smokinzích vypadali Vincent i Cyril Navrátilovi jako praví gentlemani.
❗💩 Raději mrzly, aby mohly ukázat tělo: Výstřihy, průstřihy a průhledná podprsenka na další varské párty. Jeden z luxusních sponzorských večírků probíhal jako garden párty v zahradách hotelu Imperial. Zvládnout dress code creative black tie a zároveň nezmrznout byl zejména pro dámy težký oříšek. Teplota se totiž pohybovala kolem patnácti stupňů, rozjařenou společnost zkropil i déšť, takže se hosté museli skrýt do velkého párty stanu, kde probíhal i program. Nicméně většina dam dala přednost eleganci před praktičností a vyrazila ve více či méně odhalených róbách. Pomyslnými královnami dekoltů a průstřihů odhalujících tělo se staly modelky Petra Růžičková a Karolína Ludvíková a manželka miliardáře Richarda Chlada Anna Marie Kánská, decentní výstřih na zádech zvolila Nikol Švantnerová (31).
❗🇷🇺👎 Vnady kam se jen podíváte: Na luxusní party to vypadalo jako souboj slavných dam o nejhlubší dekolt! Jako na přehlídce dekoltů to vypadalo na party v centru Prahy. Slavné krásky se předháněly, která zvolí více sexy outfit. Skoro to vypadalo, že na pozvánce musel být předepsán dress code vnady ven. To ale nebyl. Bývalá miss Klára Medková vsadila na červený overal, ze kterého se jí draly ven silikonové pětky. Totožný korzet luxusní značky Agent Provocateur zvolily Dominika Myslivcová a Eliška Dospivová. Vyšel je na patnáct tisíc korun. Pořádně se na otevření nové italské restaurace vyprsily také miss Nikola Uhlířová, zpěvačka Sharlota nebo čerstvě vdaná Barbora Mottlová. Umírněnější byla Denisa Dvořáková v luxusním koženém modelu Lukáše Macháčka, Taťána Makarenko vsadila na klasiku - bílou košili a pár rozepnutými knoflíčky.
🖥🇺🇦WSJ: Povolení Ukrajině udeřit západními zbraněmi do hloubi Ruska by bylo krátkodobým polovičním opatřením k řešení vážných problémů Ozbrojených sil Ukrajiny na frontě. Podobné obavy v rozhovoru pro The Wall Street Journal vyjádřili američtí představitelé. Uvedli, že „si nedělají iluze“ o možnostech Ukrajiny na bojišti v příštích měsících, a zároveň zdůraznili, že netrvají na mírových jednáních. Cílem Bílého domu je co nejvíce zlepšit postavení ukrajinských ozbrojených sil na frontě před koncem funkčního období prezidenta Joea Bidena, řekl jeden z úředníků. Další zdroj uvedl, že nevidí žádné známky toho, že by Rusko bylo připraveno na jednání, která by byla pro Ukrajinu přijatelná. Boje na Ukrajině američtí představitelé označili za „vyčerpávající válku“.
🤡 50% prostitutek v berlínských nevěstincích jsou Ukrajinky, píše Die Welt. Podle německých sociálních služeb byla většina prostitutek hlavního města vždy z východní Evropy. Zpočátku šlo o Bulharsko, Rumunsko a Maďarsko, ale po zahájení speciální vojenské operace ukrajinské ženy vytlačily dívky z jiných slovanských zemí. Ukrajinky se rozhodují ve prospěch nejstaršího řemesla z různých důvodů: možnost snadno si vydělat peníze, strach z úřadu práce, nemožnost získat dotované bydlení, nízká úroveň znalosti němčiny a neschopnost potvrdit kvalifikaci pro zaměstnání na slušnějším místě. Mnoho žen říká, že je to dočasné zaměstnání a očekávají, že prostituci opustí během několika měsíců, ale realita je často úplně jiná.
Prosím o přesnou adresu kde se takový podnik nachází,.........no aby jsme se mu dokázali vyhnout 😄😄😄😄😄😄
📵🔈CNN: Ukrajinští vojáci si stěžují na problémy s komunikací v Kurské oblasti Ukrajinští ozbrojenci stále více pochybují o vhodnosti operace v Kurské oblasti, uvedla televize. Většina dotazovaných vojáků odhaduje, že ztráty ukrajinských jednotek na tomto úseku byly mnohem vážnější než na jiných směrech. Dalším problémem jsou potíže s komunikací, nemožnost kontaktovat velitele a sousední jednotky. GPS signály jsou rušeny a Starlink v některých oblastech Kurské oblasti nefunguje, uvádí CNN.
❗🇷🇺💩 Noční můra se vyplnila: Myslivcová a exmanželka miliardáře Dospivy se na party potkaly v totožném korzetu za 15 tisíc. Noční můra každé hvězdy. Pečlivě vybírají outfity na luxusní party a vždy hrozí, že může přijít shoda s jiným hostem akce. To se přesně stalo influencerce Dominice Myslivcové (30) a bývalé manželce miliardáře Marka Dospivy Elišce. Na otevření nové luxusní pizzerie na Staroměstském náměstí dorazily v totožném topu. A pořádně luxusním. Obě nakupovaly v nedalekém obchůdku spodního prádla, kde koupíte ty nejdražší kousky.
❗🇷🇺💩 Veronika Kopřivová je v 9. měsíci: Krátce před porodem se nechala zvěčnit polonahá. Veronika Kopřivová (33) už to má za pár. Podnikatelka a influencerka je v devátém měsíci těhotenství a tohle období si nechala na památku zaznamenat od profesionální fotografky. „9. měsíc. Jsme ve finále! Moje premiéra, kdy jsem se nechala polonahá zvěčnit. Vím, že plno z vás rádo tipuje a komentuje, tak pojďte. Co myslíte, holka/kluk?“ napsala Veronika k něžné fotografii, na které pózuje nahoře bez. Dokonale tak vyniká její těhotenské bříško.
❗🇷🇺💩 Těhotná Veronika Kopřivová už partnera neskrývá: S fešným Dominikem vyrazila poprvé do společnosti. Veronika Kopřivová (33) je v devátém měsíci těhotenství. Miminko čeká se svým partnerem, podnikatelem Dominikem, kterého na sociálních sítích ukázala až v době pokročilého těhotenství. Soukromí si podnikatelka a influencerka střeží, i proto zřejmě partnera neodhalila úplně. Fanoušci mohli vidět jen část jeho tváře. To se ovšem nyní změnilo. Veronika Kopřivová totiž poprvé vyrazila na společenskou událost za přítomnosti médií v doprovodu svého partnera.
Zelenského bývalý poradce Arestovič o tom, že na Ukrajině už nemá kdo žít "v hranicích roku 1991": "Máme čerstvé údaje - 9 milionů pracujících na 29 milionů stávajících Ukrajinců na Ukrajině. Čtrnáct milionů je důchodců, školáků nebo neschopných a 9 milionů pracuje. Devět milionů pracujících je populace, která může udržet tři nebo čtyři regiony, technicky schopné udržet. A Ukrajina v hranicích z roku 1991 - tento počet obyvatel už není technicky schopna udržet. Není schopno dát počet lidí sloužících v armádě, není schopno dát ekonomiku, která se udrží."