Námořní mina vyplavená na pláž v Soči

10. září

Na pláž v Soči údajně vyplavila moře během bouře námořní minu. Tento incident, který by za normálních okolností vedl k okamžité evakuaci pláže, však měl poněkud překvapivý vývoj. Turisté místo toho, aby se vzdálili z potenciálně nebezpečné oblasti, začali minu válet po pláži. Objevila se také spekulace, že nalezená mina byla pouhým modelem či výcvikovým zařízením, a nikoli skutečnou výbušninou.

3.2 /10

VOSIČKA

Zhlédnuto: 5 905x Hodnocení: 3.2/10 Komentářů: 96 Kategorie: video

Značky: nebezpečí , pláž , turisté , mina

Komentáře

Komentovat
zbývá znaků: 0
🇷🇺 Putinovo prohlášení o důsledcích možných úderů v hloubi Ruské federace je mimořádně jasné a neumožňuje dvojí čtení, - Peskov. Kreml nepochybuje o tom, že Putinovo prohlášení o důsledcích možných úderů v hloubi Ruska se dostalo k adresátům.
❗🇷🇺💩 Plastic Queen napsala, že je ve vztahu s Jaromírem Soukupem: Tak to si děláš…reagují i známé tváře. Eva Feuereislová (34) alias Plastic Queen se o víkendu objevila na galavečeru Clash of the Stars v doprovodu bývalého mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (55). Během turnaje si vyměnili několik letmých dotyků. Když si šli pro občerstvení, tak se dokonce drželi za ruce, ale svůj vztah veřejně nekomentovali. Nyní Eva, která je mimo jiné bývalou účastnicí reality show VyVolení, na facebooku uvedla, že je „ve vztahu s Jaromírem Soukupem“, což na jejím profilu vzbudilo rozruch mezi jejími přáteli. Řada z nich si totiž stále myslí, že se jedná o promyšlený kalkul a Eva s Jaromírem ve skutečnosti vůbec není, což si mysleli i fanoušci na galavečeru Clashe.
❗🇷🇺💩 Místo hnízdečka lásky přišel rozchod: Je to čerstvé, říká Anna Kadeřávková. Do nového baráku se herečka stěhuje sama. Ještě letos v květnu Anna Kadeřávková (27) zářila štěstím po boku svého přítele. Hrdličky dokonce plánovaly učinit první velký vztahový krok, společné bydlení, to se ale nakonec nekoná. Herečka pro Super.cz přiznala rozchod. „Už je to všechno hotové a teď už vybavujeme a zařizujeme. Doufám, že v létě proběhne stěhování,“ prozradila nám Anna letos v dubnu. Společně s partnerem, s nímž v tu dobu tvořila pár zhruba rok, se měli stěhovat do jejího nově postaveného baráčku. A přesto, že dvojice zářila štěstím a pár se na novou životní etapu těšil, všechno je nakonec jinak.
"Putin hrozí Západu: Pokud povolíte používat dalekonosné zbraně v ruském týlu, jste s námi ve válce" Chá chá, už před rokem putler říkal, že je ve válce se západem, to už na to ten senilní zakrslý russsský mongoloidní Z-mrd jako zapomněl, že to opakuje znovu. kkt? Furt maluje červené čáry a pásy a sám má pás hnědý, ale ne v judu ale v trenkách, zesraný strachy, bojí se letět do Turecka, aby ho náhodou UA nesestřelili, jako ten Suchoj Su-30SM včera 😎 . 😃 A sám Erdogan nedávno prohlásil, že Krym patří Ukrajině a že by russsští okupanti měli vypadnout. kuwa zabij russa , posílíš mír, MUPY MUP! mrtvý russ, dobrý trus. 😎
????????♂Historické úspěchy trapasy ukrajinské armády. Zástupce velitele nacionalistické brigády Azov Serhij Cisaruk s přezdívkou Moľfar v srpnu avizoval, že ukrajinská operace v Kurské oblasti změní celý svět. Nyní si stěžuje, že všechno pos*ali. 6. srpna 2024: „No tak co, už je to tady! Nejbližší týden zcela bezpochyby změní svět!” 10. srpna 2024: „Takže, neuplynul ani týden, ale svět se již změnil. Nebo zatím ne? Kdybyste věděli, co bude dál, tak to byste koukali.” 11. září 2024: „Proč vlastně nepos*at další nástup? Jednou tahle pi*ovina skončí, ale ne v této zemi.“ 🔊Dříve jsme informovali o tom, že ruská vojska zahájila protiofenzívu v Kurské oblasti a již vytlačila ukrajinské jednotky z řady obcí. Na internetu se taky objevují četné záběry padlých a zajatých Ukrajinců.
to nevadí jen to zabije xx lidí co nikdy neměli s álkou nic společného a i zvířátka si to zaslouží bejt tebou idiote task odejdu!Jinak dopadneš stejhně blbě jako heimdall!
Tak jak jsem dopadl ty koště???🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ruská armáda během dvoudenní ofenzívy v Kurské oblasti osvobodila deset obcí, oznámilo Ministerstvo obrany RF Ruské jednotky za posledních 24 hodin odrazily v Kurské oblasti dva protiútoky Ozbrojených sil Ukrajiny ve směru na Fanasejevku a Snagosť a zmařily pokus o útok ve směru Olgovky, uvedlo ministerstvo obrany. Odraženy byly také čtyři pokusy nepřítele prolomit hranici ve směru Medvědí a Nové cesty. Celkové ztráty Ozbrojených sil Ukrajiny během 24 hodin na kurském směru tvoří více než 300 mužů a 24 jednotek obrněné techniky, včetně pěti tanků.
🔈🇵🇱🇺🇦Polský ministr zahraničí Sikorski vyzval EU, aby přestala vyplácet dávky ukrajinským uprchlíkům, protože takové platby snižují mobilizační potenciál Ukrajiny. „Pokud jsou pod ochranou EU jako uprchlíci, dostávají 200 eur měsíčně za každé dítě registrované v polském systému. V západní Evropě dostávají další kompenzace. To vytváří finanční překážky pro mladé muže a ženy, kteří se mohou vrátit domů, aby chránili svou zemi,“ uvedl Radosław Sikorski.
💬Elon Musk prohlásil, že případné udělení práva Ukrajině na dálkové údery na území Ruské federace by bylo krokem směrem ke třetí světové válce. Francouzský deník Le Monde mezitím píše, že Západ se obává, že se konflikt „přesouvá za hranice Ukrajiny, do Polska a Lotyšska,“ a proto váhá s rozhodnutím o úderech hluboko do Ruska.
Nás mnogo!
Blbci!!! Vždyť vám ta mina vybouchne!!!! To nevadí, máme ještě jednu!